Nairobi

… Och vi är framme i Kenya! Resan gick toppen och klockan är strax över midnatt här. Morgondagens schema börjar 07.30 så jag ska faktiskt försöka sova alldeles strax. Det kommer bli en lång fredag med många intryck. Jag är så tacksam att vara här med min stiftelse och med Marisol och se få se hur Hand in Hand jobbar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Följ mig på story imorgon. Kram!

 1. Birgith skriver:

  Vad trevligt, önskar en fortsatt fin dag. Spännande projekt.

 2. Ellen skriver:

  Kvinnor med egna företag är inget ovanligt i flera Afrikanska länder – tvärtom väldigt vanligt.

 3. Annie skriver:

  Gav du dem EN Pippi-bok? Du är ju multimiljonär. Du gav dem kanske något annat?

 4. Maja skriver:

  Min mans favorithotell 🙂 Njut av resan och alla upplevelser!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..