ANNONS

Pippi till Kenya

/

Jag började min morgon med ett träningspass med Pontus och sedan har jag haft jobb hela dagen ute på Grand Hotel Saltsjöbaden. Dock blev jag klar tidigare än vad som var planerat så då träffade jag min mamma och tog en kaffe. Jag är så duktig på att maxa jobb vid varenda möjliga lucka men nu kände jag att jag behövde göra något privat. Jag får alltid dåligt samvete när jag inte jobbar och det tar emot enormt att göra något som inte gynnar bolagen. Tillexempel en fika som inte är jobbrelaterat, eller se på en film. Jag ser bara jobbtimmar som flyger bort. MEN min psykolog ligger på mig om Isabella-tid och idag kom en sådan stund. Det var väldigt mysigt att träffa mamma. Jag känner ofta att mitt liv är som en film. Allt går så fort. Med mamma så kan livet pausa en liten stund. Det behövs.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens arbetsdag blev här

Imorgon reser jag. Jag har en enorm resfeber. Jag har gått igenom packningen tusen gånger med Ida hemma, dubbelcheckat visum och allt som behövs inför. Marisol har köpt böcker om Sverige och så Pippi. Hand in Hand sa att man kunde ha med sig något litet, vissa har givit fotbollar eller spel tillexempel. Men jag ville ge något som förklarar vilka vi är och något till deras barn som mina barn gillar. Pippi.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs imorgon! Så spännande. Kenya.

43
225

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00