Pippi till Kenya

Jag började min morgon med ett träningspass med Pontus och sedan har jag haft jobb hela dagen ute på Grand Hotel Saltsjöbaden. Dock blev jag klar tidigare än vad som var planerat så då träffade jag min mamma och tog en kaffe. Jag är så duktig på att maxa jobb vid varenda möjliga lucka men nu kände jag att jag behövde göra något privat. Jag får alltid dåligt samvete när jag inte jobbar och det tar emot enormt att göra något som inte gynnar bolagen. Tillexempel en fika som inte är jobbrelaterat, eller se på en film. Jag ser bara jobbtimmar som flyger bort. MEN min psykolog ligger på mig om Isabella-tid och idag kom en sådan stund. Det var väldigt mysigt att träffa mamma. Jag känner ofta att mitt liv är som en film. Allt går så fort. Med mamma så kan livet pausa en liten stund. Det behövs.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens arbetsdag blev här

Imorgon reser jag. Jag har en enorm resfeber. Jag har gått igenom packningen tusen gånger med Ida hemma, dubbelcheckat visum och allt som behövs inför. Marisol har köpt böcker om Sverige och så Pippi. Hand in Hand sa att man kunde ha med sig något litet, vissa har givit fotbollar eller spel tillexempel. Men jag ville ge något som förklarar vilka vi är och något till deras barn som mina barn gillar. Pippi.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs imorgon! Så spännande. Kenya.

 1. Astrid skriver:

  Tror att du missförstått det där med att ge ”något litet” om du bara tar med ett par böcker som på bilden. Jag har kanske missförstått men tänker att ni ska till flera byar.
  Hoppas du tog till dig råd i kommentarerna om bland annat behov av pennor.

  1. Anna skriver:

   Tänkte precis samma sak.

  1. N skriver:

   Tro det eller ej, finns pennor i Kenya. Sett fet med egna ögon.

   1. Astrid skriver:

    Klart att det finns men det finns kanske större behov av andra grejer i de fattiga byarna än pippi-böcker.
    Det ena utesluter inte det andra.

    Där jag bor tog en svensk boende i ett afrikanskt land med sig tillbaka, efter hembesök här, en container full med saker som skänkts. Det tycker i alla fall Jag var imponerande.

 2. Lovisa skriver:

  Lycka till i Kenya! ☺️

 3. Mia skriver:

  En powerwoman har balans…..

 4. Hej Underbara ni ❤️❤️❤️ Jag vill rekomendera min favoritaffär och en under bar sida som ger mig mycket med ❤️. Var även ni med i tävlingen 🙂Alla frågor är rätt 😉. kram https://sociali.io/ref/zo25852650/

  1. Merlin skriver:

   Herregud alltså. Underbara ni. Vad är det för språk?
   Låter helt tossigt tramsigt.

 5. Att pausa i vardagen är så otroligt viktigt, efter att ha varit utmattad tränar jag dagligen på det. Förstår att du är spänd inför resan, det skulle jag också varit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..