Sena kvällar

Jag är verkligen ledsen för trista inlägg just nu. Det är mycket i alla bolag och jag försöker hinna med överallt. Sista mötet började 19.00 ikväll på kontoret. Felicia min assistent köpte upp middag till mig och Charlotte, så snällt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har haft skypemöten med bolag i Schweiz, USA och Kanada. Kvällarna har verkligen blivit senare efter att vi började jobba med kunder på andra sidan Atlanten. Louise har ju dessutom flyttat nu till NYC vilket är otroligt häftigt. Tänk att vi har en kollega anställd i NYC! Jag ser fram emot att komma dit i oktober och börja livet där också. Trots att det bara är september som jag ”missar” i USA känns det länge. Men snart så.

Livet är verkligen spännande just nu. På alla fronter. Vi hörs imorgon!

 1. Eva skriver:

  Ska Louise också med till NYC 😊

 2. Rebecca skriver:

  Låter superspännande! Hoppas du får en fortsatt fin kväll!

 3. Jag tror hösten i USA kommer att vara jättefin, härligt och hoppas att det kommer att gå jättebra för dig.
  Stort lycka till med alla dina resor och kommande planer. 🙂

 4. Tove skriver:

  Men Schweiz ligger väl inte ”på andra sidan Atlanten” ?

  1. MrsT skriver:

   Vill man missförstå så KAN man missförstå…..

  1. Är helt övertygad om att Isabella har koll på det……..

  1. Eva skriver:

   Hej Tove, om man i en text rabblar upp flera olika länder och senare skriver att man jobbar med kunder på andra sidan Atlanten så brukar man inte rabbla upp dom igen, då blir det en obestämd form och läsaren kan lätt läsa ut vilka länder det gäller. Hade hon i stället skrivit eftersom de länderna ligger på andra sidan Atlanten så det blir det sena möten då hade påståendet varit fel. Sen behöver man också tänka på vad som är rätt i tal och skriftspråk, jag skulle säga att en personlig blogg ska inte skrivas med korrekt skriftspråk utan mer som en dagbok som vi läsare får ta del av och då kan man luta mer åt talspråket. 🙂

  1. Jenny skriver:

   Tove,
   Nä men som du vet så ligger USA och Kanada där?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..