ANNONS

Sena kvällar

/

Jag är verkligen ledsen för trista inlägg just nu. Det är mycket i alla bolag och jag försöker hinna med överallt. Sista mötet började 19.00 ikväll på kontoret. Felicia min assistent köpte upp middag till mig och Charlotte, så snällt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har haft skypemöten med bolag i Schweiz, USA och Kanada. Kvällarna har verkligen blivit senare efter att vi började jobba med kunder på andra sidan Atlanten. Louise har ju dessutom flyttat nu till NYC vilket är otroligt häftigt. Tänk att vi har en kollega anställd i NYC! Jag ser fram emot att komma dit i oktober och börja livet där också. Trots att det bara är september som jag ”missar” i USA känns det länge. Men snart så.

Livet är verkligen spännande just nu. På alla fronter. Vi hörs imorgon!

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00