Lugn helg

Överallt hemma ligger det målningar på tork, det var full fart på Gillis och Sally igår. Jag blir så glad när jag ser deras små pyssel överallt. Det var faktiskt fruktansvärt att säga hejdå imorse, nu väntar en pappavecka. Det går i vågor det där hur illa de är att säga hejdå, ibland går det hyfsat bra men idag fick jag världens ångest som höll i sig ett bra tag. Jag sprang på gymmet i 30 minuter och efter det blev det lite bättre. Oftast så brukar jag komma in i min egen vecka ganska snabbt men sedan på söndagen innan vi ses kommer den smärtsamma längtan tillbaka. Det kommer nog alltid att vara så. Det bästa är att jag tar det hårdare än barnen, de verkar ha vant sig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Helgen blev väldigt lugn för oss. Mycket pyssel hemma, legobygge, svarte Petter och så lekte vi och cyklade i en park igår i timmar. För min del väntar dock en fullspäckad vecka nu. Men det ser jag fram emot. Vi hörs senare!

  1. Barnen har ju varandra hela tiden. Det är en stor trygghet. Det vet jag av erfarenhet.

  2. Vilken härlig helg ni verkar ha haft det. Pyssel och målningar, precis som man vill ha det. Glada och pyssliga barn.
    Det måste vara hemskt att säga hejdå, jag kan inte ens föreställa mig hur hårt. Men förhoppningsvis är det något man ”vänjer” sig med tiden, eller lär sig att få bort känslan snabbare genom kanske träning eller nått.
    Ha en fin vecka! <3

  3. Ajdå, förstår verkligen att det känns i hjärtat med delad vårdnad… Men precis som du själv skriver är det en tröst att barnen tar det bättre än du. Önskar dig en fin vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..