ANNONS

Lugn helg

/

Överallt hemma ligger det målningar på tork, det var full fart på Gillis och Sally igår. Jag blir så glad när jag ser deras små pyssel överallt. Det var faktiskt fruktansvärt att säga hejdå imorse, nu väntar en pappavecka. Det går i vågor det där hur illa de är att säga hejdå, ibland går det hyfsat bra men idag fick jag världens ångest som höll i sig ett bra tag. Jag sprang på gymmet i 30 minuter och efter det blev det lite bättre. Oftast så brukar jag komma in i min egen vecka ganska snabbt men sedan på söndagen innan vi ses kommer den smärtsamma längtan tillbaka. Det kommer nog alltid att vara så. Det bästa är att jag tar det hårdare än barnen, de verkar ha vant sig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Helgen blev väldigt lugn för oss. Mycket pyssel hemma, legobygge, svarte Petter och så lekte vi och cyklade i en park igår i timmar. För min del väntar dock en fullspäckad vecka nu. Men det ser jag fram emot. Vi hörs senare!

3
135

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00