ANNONS

Världsunika probiotiska produkter

/

I samarbete med Ellen

Balans är något jag tror vi alla eftersträvar och faktorer som stress, hormoner och kost påverkar både välmåendet och den fysiska balansen. I bloggen har ni länge kunnat följa min resa till att hitta just balans. Jag lär mig mer och utvecklas för varje dag, jag inspireras mycket av att läsa om både levnadsmetoder och produkter som kan bidra till just balans. Man kan inte alltid påverka det som händer runt omkring, men oavsett var man eftersträvar balansen i sitt liv, så kan man med kunskap göra så mycket mer åt sin situation. En del av mitt samarbete med Ellen handlar om att lyfta intimhälsa på agendan.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Egenvård inom intimhälsa finns, men det är fortfarande inte självklart vad man kan göra när man upplever obalans i underlivet. Ändå har var fjärde kvinna ibland återkommande underlivsbesvär som klåda, irritation och flytningar.

Mensskydd är något man kanske väljer mer efter vad som är bekvämt och smidigt – men ett mensskydd kan faktiskt hjälpa till. Ellen är världsunika med sina probiotiska tamponger, jag har fått lära mig massor om varför det är bra att tillföra mjölksyrabakterier.

Ellen har förklarat för mig att mjölksyrabakterier dominerar i underlivet och balanserar surhetsgraden, men under mensen så kan pH-balansen ändras bl.a. på grund av att mjölksyrabakterietillväxten är lägre. Ellens probiotiska tampong innehåller aktiva mjölksyrabakterier som hjälper till att bibehålla pH-värdet. Ett obalanserat pH-värde är en bidragande faktor till underlivsbesvär, så att tillföra mjölksyrabakterier som vi behöver när vi är extra känsliga är rätt genialt.

Ellen 150419. 1

Copyright 2019. All rights reserved.

Ellen är ett bolag som vill inspirera alla till ett ökat intresse och kunskap inom intimhälsa och välbefinnande. Bara under mitt samarbete har jag redan sett hur detta börjar sprida sig och jag är stolt över att få vara med på den resan.

Jag vill därför rekommendera och lyfta deras världsunika probiotiska produkter och Ellen som bolag, för dom gör skillnad på riktigt. Här kan ni inspireras av Ellen.

I samarbete med Ellen

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00