ANNONS

Annan packning väntar…

/

Jag är så oglammig denna helg när jag återhämtar mig från febern så ni får se denna bild istället. Från plåtningen med Löwengrip i våras. Jag älskar Hollywood-håret.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På torsdag när jag ska till Kenya väntar dock en annan typ av packning än den jag är van med. Gympadojor, tunna skjortor och solskydd. Alla tjusiga kläder, väskor och smycken får stanna hemma. Jag ska börja ta mina malaria-tabletter 48 timmar innan, alltså på tisdagen. Vi kommer att bo inne i Nairobi men kommer att besöka byarna som Hand in Hand jobbar med under dagarna. Helg ärligt känner jag mig lite lost i vad jag ska förvänta mig. Antingen är min bild av Kenyas byar alldeles för daterad, lite som Hans Rosling beskriver i Factfullness. Då kommer jag för skämmas för att jag inte har koll. Eller så är det så fattigt som jag kanske tror. Oavsett så ska det bli intressant att se hur Hand in Hand jobbar och jag ser fram emot att ILF får stötta egna byar framöver. Varför Hand in hand? Vi delar samma syn kring att hjälp till självhjälp är bästa tillvägagångssättet genom entreprenörskap. Här kan ni läsa mer hos Hand in Hand.

39
202

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00