ANNONS

Fredag och feber

/

Barnen och jag klev upp sju imorse och kilade ner till frukosten på Diplomat:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men min feber höll i sig så jag åkte hem (klädkedjan var färdiga med huset) och bäddade ner mig. Jag sov till klockan pep 15.45.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Då klädde jag på mig och hämtade barnen på respektive ställe. Jag fryser och svettas om vartannat, verkligen inte roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter middagen (Anna hade lagat hamburgare till barnen och libanesiskt till Lovisa och mig) kom ett bud med Hermine Holds senaste kollektion. Så mycket fina saker. Det är verkligen häftigt att ett bolag man startat, idag är helt självgående.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar våra diadem! 299:-

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Eftersom jag inte var mitt allra piggaste jag blev det tidigt filmmys. Snacks och Ants. Det är en av mina favoriter bland barnfilmer.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sally somnade direkt i soffan. Gick över med henne till sängen och efter det har Gillis och jag tittat på Yu-GI-Oh, ungefär som Pokémon. Jag är verkligen dålig på att vara hängig, det är så ofantligt tråkigt. Men imorgon vore de vara bra. Jag kommer i alla fall vara helt pigg till Kenya-resan nästa vecka. Tur det.

32
158

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00