Fredag och feber

Barnen och jag klev upp sju imorse och kilade ner till frukosten på Diplomat:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men min feber höll i sig så jag åkte hem (klädkedjan var färdiga med huset) och bäddade ner mig. Jag sov till klockan pep 15.45.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Då klädde jag på mig och hämtade barnen på respektive ställe. Jag fryser och svettas om vartannat, verkligen inte roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter middagen (Anna hade lagat hamburgare till barnen och libanesiskt till Lovisa och mig) kom ett bud med Hermine Holds senaste kollektion. Så mycket fina saker. Det är verkligen häftigt att ett bolag man startat, idag är helt självgående.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar våra diadem! 299:-

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Eftersom jag inte var mitt allra piggaste jag blev det tidigt filmmys. Snacks och Ants. Det är en av mina favoriter bland barnfilmer.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sally somnade direkt i soffan. Gick över med henne till sängen och efter det har Gillis och jag tittat på Yu-GI-Oh, ungefär som Pokémon. Jag är verkligen dålig på att vara hängig, det är så ofantligt tråkigt. Men imorgon vore de vara bra. Jag kommer i alla fall vara helt pigg till Kenya-resan nästa vecka. Tur det.

 1. Den sista bilden på dig, är den vackraste på länge. 🌸

 2. Tina skriver:

  Älskar Hermine Holds! Så himla kul med att få se kvinnor med olika hudfärger som bär produkterna på hemsidan. Jag kände mig inkluderad och kunde snabbt välja en färg som passade min hud och hårfärg bra.
  På byrån där jag jobbar är vi folk från hela världen och alla mina kollegor har ett stort modeintresse och lägger gärna lite pengar på det. Vi är flera som har beställt från Hermine!😍

  1. C skriver:

   😂 Säljare?

   1. Tina skriver:

    Nej inte säljare vi är jurister på kontoret 😊

 3. Den finaste bilden på länge 👍🏻
  Naturlig o inte tillgjord 🌸

 4. Ingen är särskilt bra på att vara sjuk skulle jag tror jag 😉 Men jag fattar vad du menar. Efter andra sjukdagen liggandes i sängen börjar jag bli trött på att se på serier och vill bara komma ut och göra något. Det blir nog ännu mer påtagligt för oss som inte är sjuka så ofta.

 5. Amel skriver:

  Krya på dig Bella 🤒😷

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..