Första anställd till NYC och ILF på Villa Pauli

Igår så firade vi Louise med champagne, hon flyttar nämligen idag till NYC. Louise blir min första anställd som kommer att driva Löwengrip Invest från USA. Ett babystep som i ett litet bolag känns väldigt stort. Louise flyttar in i bolagens lägenhet på Lexington Avenue och har en kontorsplats på svenska handelskammaren. Där sitter vi alla tills vi är redo för att ha ett eget kontor. Louise kommer att fortsätta driva det kommersiella kring mig fast med amerikanska kunder men även jobba med byråns kunder. Jag och Charlotte kommer att pendla fram och tillbaka under året så fort visumet är klart (slutet av sep/början av okt). Många säger att jag är modig men i mina ögon så är det Louise som är det. Att flytta bara sådär och vara först på plats för att etablera vår verksamhet.

Jag är så imponerad av henne.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Världens bästa Louise!

Efter skålen hade vi ett möte på samma plats gällande ett av de varumärken byrån håller på att ta in i Sverige. Så spännande. Det händer så mycket. När vi var klara åkte vi till Villa Pauli där Isabella Löwengrip Foundation (ILF) skulle ha en testmiddag inför själva galan den 21 oktober.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Villa Pauli är en otroligt vacker byggnad och jag kan inte tänka mig en bättre plats för att ha stiftelsen galamiddag på. 180 gäster blir vi under kvällen. Svenska och internationella.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fredrik kommer att vara vår eminenta toastmaster under kvällen!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lite tjusiga produkter i damrummet!

Imorse klev jag upp sju och hämtade barnen som sov hos Lovisa här på hotellet inatt. Vi alla bor på Diplomat i två dagar när en stor klädkedja lånar mitt hus. Barnen och jag gick ner och åt frukost och myste länge. Vi alla uppskattar långfrukostar. Sedan körde Lovisa barnen till skolan. Nu väntar ett flertal möten och sedan ska jag hämta barnen och ha en rolig eftermiddag ihop, kul med lite stadshäng. Får se var vi väljer att äta middag, eller om vi kör roomservice och har filmmys i sängen.. Barnen får bestämma.

 1. Lotte skriver:

  Varför sover inte barnen hos dig?

 2. annika skriver:

  Lånar huset? Hyr menar du väl?

 3. Jag tittar på serien Fartblinda. Spelas inte en del scener från ditt hus i den serien?:)

  1. Jo i början av avsnitt 1.

   1. Jessica skriver:

    Igenom hela serien, inte bara avsnitt 1, såklart.

 4. Dofie skriver:

  Vad kände med interaktiva dockan som du höll på att utveckla i vintras/våras? Kan man följa henne någonstans?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..