ANNONS

Första anställd till NYC och ILF på Villa Pauli

/

Igår så firade vi Louise med champagne, hon flyttar nämligen idag till NYC. Louise blir min första anställd som kommer att driva Löwengrip Invest från USA. Ett babystep som i ett litet bolag känns väldigt stort. Louise flyttar in i bolagens lägenhet på Lexington Avenue och har en kontorsplats på svenska handelskammaren. Där sitter vi alla tills vi är redo för att ha ett eget kontor. Louise kommer att fortsätta driva det kommersiella kring mig fast med amerikanska kunder men även jobba med byråns kunder. Jag och Charlotte kommer att pendla fram och tillbaka under året så fort visumet är klart (slutet av sep/början av okt). Många säger att jag är modig men i mina ögon så är det Louise som är det. Att flytta bara sådär och vara först på plats för att etablera vår verksamhet.

Jag är så imponerad av henne.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Världens bästa Louise!

Efter skålen hade vi ett möte på samma plats gällande ett av de varumärken byrån håller på att ta in i Sverige. Så spännande. Det händer så mycket. När vi var klara åkte vi till Villa Pauli där Isabella Löwengrip Foundation (ILF) skulle ha en testmiddag inför själva galan den 21 oktober.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Villa Pauli är en otroligt vacker byggnad och jag kan inte tänka mig en bättre plats för att ha stiftelsen galamiddag på. 180 gäster blir vi under kvällen. Svenska och internationella.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fredrik kommer att vara vår eminenta toastmaster under kvällen!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lite tjusiga produkter i damrummet!

Imorse klev jag upp sju och hämtade barnen som sov hos Lovisa här på hotellet inatt. Vi alla bor på Diplomat i två dagar när en stor klädkedja lånar mitt hus. Barnen och jag gick ner och åt frukost och myste länge. Vi alla uppskattar långfrukostar. Sedan körde Lovisa barnen till skolan. Nu väntar ett flertal möten och sedan ska jag hämta barnen och ha en rolig eftermiddag ihop, kul med lite stadshäng. Får se var vi väljer att äta middag, eller om vi kör roomservice och har filmmys i sängen.. Barnen får bestämma.

27
144

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00