Vår morgon

Full fart imorse i vårt hus. Skola, utflyktdags, förskola, träning och jobb. Ett av barnen berättade även att hen hade blivit kär. ”Mamma jag är som dig, kär men inte gift”. Kaffet höll på att flyga ut när jag hörde det. Så himla roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Våfflor, risifrutti och Festis. Finns även socker i en burk som inte syns på bild. Fantastisk kostcirkel men Gillis fick önska själv till första utflykten med skolan. Efter alla var iväg väntade träning för min del med Pontus. Jag har en rolig dag och framförallt kväll som väntar; jag ska nämligen ut till Villa Pauli för planering och testa köket inför min stiftelsemiddag för ca 180 gäster i oktober.

Så roligt!

 1. Siv skriver:

  « Ett av barnen berättade även att hen hade blivit kär» Jeg synes du er et fantastisk forbilde for andre når man tenker på hvordan du på en flott måte ivaretar barnas private liv. Helt fantastisk og bra jobba:D Her er du virkelig god:D

 2. Men herregud vilka pekpinnar. Har era barn aldrig fått ätit godis eller annat sött? Istället för att klaga, önska pojken en trevlig dag ist. Vad tusan ska ni klaga för? Kan ni göra något åt de? Nä precis. Inte de minsta.

 3. Jenny skriver:

  På riktigt, vem bryr sig om hundra år om hur mycket socker han har i sin matsäck. Tjejer, alltid dessa pekpinnar och nedlåtande kommentarer. Ni som pekpinnar, gör alla en tjänst och fundera varför ni gör det o hur ni mår av att nedvärderande andra. Är det era barn som blir mobbare?

 4. Lite socker hit och dit är inte hela världen. Det som förstör flest barn här i världen är däremot föräldrar som visar dem att det är okej att anonymt mobba och skriva spydiga kommentarer på internet.

  Dessutom undrar jag varför det är så nödvändigt att propagera för att alla andra ska leva exakt så som en person tycker är rätt? Vi lever inte i ett kommunistiskt samhälle. Om man nödvängtvis vill att alla ska tycka samma och leva som en själv gör så finns ju alltid stater i Asien eller Sydamerika att bo i. Jag är säker på att det finns miljontals människor i Nordkorea t. ex. som gärna skulle byta plats med en svensk för att få bo i ett land där ingen bestämmer hur de ska leva eller vad de ska ha för åsikt.

  Lite perspektiv på världen utanför ens egen är aldrig negativt.

  1. Hh skriver:

   Gäller även din kommentar. Antyd inte vad andra får tycka.

   1. 1. Läs kommentarerna i detta inlägget
    2. Läs på om ”faktabasering vs egna värderingar”, ”sak vs person” etc etc.
    3. Läs min kommentar igen (där jag inte ”antyder vad andra får tycka” utan snarare tvärtom uppmuntrar till respekt för andras åsikter)
    4. Läs den sista meningen i din kommentar igen och googla betydelsen av ordet ”antyda” och hur det används i en mening)

    Tack och hej!

    1. Ch skriver:

     Kan du inte svenska skall du inte yttra dig: ”detta inlägget”.

 5. Lils skriver:

  Älskar att du äntligen använder ”hen”. 🙂 Kommer så väl ihåg när Lady Dahmer ville ge dig en present när du fått barn och Odd undrade om det skulle vara en ”hen-dräkt”… Så drygt och close minded.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..