ANNONS

Vår morgon

/

Full fart imorse i vårt hus. Skola, utflyktdags, förskola, träning och jobb. Ett av barnen berättade även att hen hade blivit kär. ”Mamma jag är som dig, kär men inte gift”. Kaffet höll på att flyga ut när jag hörde det. Så himla roligt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Våfflor, risifrutti och Festis. Finns även socker i en burk som inte syns på bild. Fantastisk kostcirkel men Gillis fick önska själv till första utflykten med skolan. Efter alla var iväg väntade träning för min del med Pontus. Jag har en rolig dag och framförallt kväll som väntar; jag ska nämligen ut till Villa Pauli för planering och testa köket inför min stiftelsemiddag för ca 180 gäster i oktober.

Så roligt!

48

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00