ANNONS

Tips till starkare fransar och fylligare bryn

/

I samarbete med Copenhagen Lashes

Jag har egentligen alltid använt fransserum. Sen blev jag gravid med Gillis och slutade eftersom det rekommenderades att inte använda det på grund av att det var så starkt. Efter det har jag haft fransförlängning då jag inte har kunnat hitta ett bra serum som funkar. När jag hörde om Copenhagen Lashes och att man faktiskt kunde använda det på fransförlängning och ögonbrynen blev jag såg glad! Copenhagen Lashes är helt naturligt så även när du är gravid eller ammar kan du använda den. Serumet gör till och med att mina egna fransar blir starkare och håller bättre trots fransförlängning, en riktig beauty hack!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Copenhagen Lashes är ett nytt danskt märke, så spännande med alla danska skönhetsvarumärken som dyker upp nu. Deras serum är unikt då den aktiverar icke-aktiva hårsäckar och skapar mycket fylligare bryn och ögonfransar över tid. Så bra att det går att använda på både bryn och fransar. Det går alltid trender med brynen, jag gillar mer buskiga ögonbryn så denna produkt är perfekt för det om man inte har det naturligt. Copenhagen Lashes stöttar även WWF och One More Tree, organisationer som bidrar till en bättre miljö. Vid varje såld produkt planteras ett träd i Amazonas. Fantastiskt med företag som gör det lilla extra!

cph lashes 2

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tidigare har jag hört att det ska vara farligt, för starkt, inte går att använda för gravida eller när man ammar men äntligen finns det ett riktigt bra serum som funkar! Det bästa är att just nu kan ni använda koden Isabella10 och få 10% rabatt på ditt nästa köp. Ni hittar till Copenhagen Lashes här.

I samarbete med Copenhagen Lashes

15
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00