Tips till starkare fransar och fylligare bryn

I samarbete med Copenhagen Lashes

Jag har egentligen alltid använt fransserum. Sen blev jag gravid med Gillis och slutade eftersom det rekommenderades att inte använda det på grund av att det var så starkt. Efter det har jag haft fransförlängning då jag inte har kunnat hitta ett bra serum som funkar. När jag hörde om Copenhagen Lashes och att man faktiskt kunde använda det på fransförlängning och ögonbrynen blev jag såg glad! Copenhagen Lashes är helt naturligt så även när du är gravid eller ammar kan du använda den. Serumet gör till och med att mina egna fransar blir starkare och håller bättre trots fransförlängning, en riktig beauty hack!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Copenhagen Lashes är ett nytt danskt märke, så spännande med alla danska skönhetsvarumärken som dyker upp nu. Deras serum är unikt då den aktiverar icke-aktiva hårsäckar och skapar mycket fylligare bryn och ögonfransar över tid. Så bra att det går att använda på både bryn och fransar. Det går alltid trender med brynen, jag gillar mer buskiga ögonbryn så denna produkt är perfekt för det om man inte har det naturligt. Copenhagen Lashes stöttar även WWF och One More Tree, organisationer som bidrar till en bättre miljö. Vid varje såld produkt planteras ett träd i Amazonas. Fantastiskt med företag som gör det lilla extra!

cph lashes 2

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tidigare har jag hört att det ska vara farligt, för starkt, inte går att använda för gravida eller när man ammar men äntligen finns det ett riktigt bra serum som funkar! Det bästa är att just nu kan ni använda koden Isabella10 och få 10% rabatt på ditt nästa köp. Ni hittar till Copenhagen Lashes här.

I samarbete med Copenhagen Lashes

 1. Hannah skriver:

  Är dina företag fantastiska och gör något ”extra” för miljön? 🙂

 2. Jag håller med en av kommentarerna.. att jag saknar att läsa om dig mer personligt, din vardag. Det har blivit mycket jobb, mycket business, mycket reklam även om jag förstår att du behöver det för dina sociala medier men samtidigt så är du en entreprenör nu med tusen bolag, behöver du göra en hacka på bloggen fortfarande med alla andra affärer du gör på beauty? Det kanske du behöver?, säger inte det på ett kränkande sätt utan mer undrande om du verkligen är i behov av så mycket reklam på bloggen? För det blir lätt mycket tillslut. Tror de flesta av oss ”saknar” Bella.

  Hur som helst så håller jag med om att den här produkten låter bra, om det är så att man kan använda den även som gravid och ha den på lösfransar också, ja då har danskarna lyckats bra med en produkt faktiskt. 🙂

 3. Jessica skriver:

  Hej!
  Bygger själv mina fransar och använder ett serum innan. Nu vill jag sluta bygga med vill börja använda serum så mina fransar blir starka igen. Dock har jag hört att serum ska man inte använda när man bygger fransar för de finns olja i och gör att dom påbygga fransarna släpper. Finns det olja i den du gör reklam för?

 4. Troligen under fel inlägg men läste att du har planer på att satsa på flyg också. Jipppiii har alltid haft en tanke på ett helkvinnligt ägt flygbolag. Go for it Girl!

  1. Hc skriver:

   Eh? Helkvinnligt ägt? Är du full?

 5. Madde skriver:

  Tråkigt att det blivit en reklamblogg. Saknar att läsa om dig och din vardag.

  1. Birgith skriver:

   Vem bryr sig? Köper aldrig någonsin något med riktad reklam.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..