ANNONS
Integritet på Tailsweep

Poolbygge i konkurs

/

… Det händer bra saker och mindre bra saker i livet, som vanligt. Men nu har jag hamnat i en situation jag skulle vilja fråga er om råd kring. Det är nämligen så att poolen jag och barnen har gått och väntat hela sommaren på, blir nu inte av tyvärr. Byggföretaget har nämligen gått i konkurs. Vi fick besked om de förra veckan, jag har ju anat att något inte har varit helt hundra men det är så svårt att bedöma när ingen av oss har anlitat en byggfirma för denna typ av bygge innan. Nu har jag betalat hundratusentals kronor och kvar är en pool som inte är klar. Jag vet inte heller om den är korrekt byggd.

Så himla svår sits. Jag kan ju inget om det här!

Såhär ser det ut idag. Jag undrar om någon av er känner några bra firmor som skulle färdigställa poolen samt en bra jurist jag kan anlita som är van med dessa uppdrag. Vet ni någon eller kan ge oss ett bra råd så maila gärna ida@lowengripinvest.se – tusen tack!

71
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00