ANNONS

H&M i Göteborg

/

Jag har aldrig gillat sprutor men jag kan inte minnas att jag tyckte att sprutor var SÅ hemska. I helgen var jag i alla fall väg och fick vaccinet gjort inför Nairobi. Jag betedde mig som ett barn som behövde äta något (läs druvsocker) för att inte tuppa av, kiss-pauser och så mycket nervöst snack att jag fick en kommentar från sjuksköterskan ”jag måste få koncentrera mig här borta, nu får du vara lite tyst tack”. Puh!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu blev det i alla fall gjort och jag får åka in i landet. Det blev hepatit A och Gula febern (tydligen ett krav med sistnämnda) men hepatit B var jag för sent ute med. Annan gång.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Utöver vaccinet i helgen så har jag passat på att besöka alla H&M som säljer Löwengrip i Göteborg (tre stycken) – Fantastiskt roligt att se! Det var precis samma mäktiga känsla som att få se Löwengrip (eller då LCC) för en massa år sedan. Nu väntar morgonflyget hem till Stockholm och sedan möten fram till hämtning av barnen. Som jag har saknat dom!

32
159

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00