H&M i Göteborg

Jag har aldrig gillat sprutor men jag kan inte minnas att jag tyckte att sprutor var SÅ hemska. I helgen var jag i alla fall väg och fick vaccinet gjort inför Nairobi. Jag betedde mig som ett barn som behövde äta något (läs druvsocker) för att inte tuppa av, kiss-pauser och så mycket nervöst snack att jag fick en kommentar från sjuksköterskan ”jag måste få koncentrera mig här borta, nu får du vara lite tyst tack”. Puh!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu blev det i alla fall gjort och jag får åka in i landet. Det blev hepatit A och Gula febern (tydligen ett krav med sistnämnda) men hepatit B var jag för sent ute med. Annan gång.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Utöver vaccinet i helgen så har jag passat på att besöka alla H&M som säljer Löwengrip i Göteborg (tre stycken) – Fantastiskt roligt att se! Det var precis samma mäktiga känsla som att få se Löwengrip (eller då LCC) för en massa år sedan. Nu väntar morgonflyget hem till Stockholm och sedan möten fram till hämtning av barnen. Som jag har saknat dom!

 1. Hejsan svejsan! Lite nyfiken på lansering av produkter på hm, hur tänker du kring målet m att vara luxury brand? Skulle inte ‘lillasystern’ till Löwengrip passa hm bättre? Ingen kritik, bara nyfiken😊 Älskar deon, så gillar att den är lätt att få tag på😍

  Ps. Hur kan man gå igång på dina vacciner i kommentarerna🤦‍♀️🤷‍♀️😅

 2. En ny stil I skrivandet! Den fungerar faktiskt!

  Hepatit C. den farligaste sorten som inte gar att bota. Tidigare har det funnits trippelvaccin!? Vet inte hur det fungerar idag. Men lycka till med stiftelsen! Ha en trevlig resa med nya upplevelser med ett nytt focus.

  1. Ellen skriver:

   Det finns tyvärr inte, och har aldrig funnits, något vaccin mot hepatit c. /sjuksköterska

   1. Jenny skriver:

    Hepatit C går att bota så det stämmer inte heller 🙁

  1. Marie skriver:

   Hepatit c kan läka ut helt, men kan även bli kronisk. Vet flera som fått hepatit c men som nu inte längre har det.

 3. Belle skriver:

  oo, vad tufft av dig! det är modigt att att göra det man tycker är otäckt. Hejja!
  jag tycker också det är fint du delar med dig på bloggen, även om läskiga saker. Bra du vaccinerat dig och förbereder inför resan =)

  du är inspirerande,
  jag kör min egen stil på min blogg,
  http://www.spriddetgoda.se

 4. Sandra skriver:

  Kom att tänka på fillers som man sticker i ansiktet med långa nålar och många ggr.Inget för den som är rädd för ett stick i muskeln haha

 5. Varför inte ta Twinrix?
  Kombo av Hepatit A o B.

  1. Emilie skriver:

   För att hon inte hann sa hon ju. Det krävs flera vaccinationstillfällen utspritt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..