Dags för helg

På ett sätt har denna vecka varit otroligt lugn och på ett annat sätt har de aldrig någonsin hänt såhär mycket på en vecka för mig. Stora positiva förändringar och landat i många beslut. Mitt tankeflöde rusar som vanligt alltid väldigt fort men plötsligt känns mycket i livet väldigt klart och tydligt. Därmed blir det inte samma stress. Stora beslut tas men med ett lugn i kroppen. Kanske är det en erfarenhet som faktiskt kliver fram och tar plats, eller så mår jag bara bra.

Jag har haft en hel vecka på kontoret, en massa sändningstid med bolagsgruppens nyckelpersoner. Otroligt roligt och nyttigt, veckans bästa har helt klart varit att få se Löwengrip på H&M-butikerna. Nu väntar en lugn helg med återhämtning. Om två veckor befinner jag mig i Kenya för min stiftelse, men mer om det berättar jag på måndag. Kram på er.

 1. Kul med Löwengrip till H&M! 😊 Hur går det med budgetmärket till Löwengrip? Blir det av? Är student och skulle älska att handla dina produkter till ett mer studentvänligt pris! 😍😃 Har följt dig sen innan Muf-tiden, superkul att få ta del av din vardag😊 Tack för att du låter oss följa med på din resa! ❤️ GO U! ✨

  1. Hg skriver:

   De delar av resan hon vill vi skall se, således inte resan.

  1. Baba skriver:

   Började du färja Bella när du var 4-5 år gammal?

   1. Emma skriver:

    Man kan ju vara student som 30-åring också, min syrra är mäklare men avsa sig den titeln för två år sedan för att plugga till barnmorska, hon är 38. Och student.

 2. Jenny skriver:

  Spännande😊

 3. jenny skriver:

  din ”kompis” Greata är i stan 😉 haha. lite kul när hon kämpar på med klimatet och hur alla blir mer och mer upplysta och all börjar förska tänka på att vara mijövängliga.. och du går åt andra hållet.. känns inte så modernt., nu lägger till kött och sen privatplan! nice… verkligen.. jag försöker själv att inte flyga så mycket och här tar folk privat, så hemskt

  1. D skriver:

   Men jätte bra att du försöker flyga mindre. kanske bättre att låta alla göra sina egna val 🙂 Tex med kött, flygning osv….

   1. Ghh skriver:

    Andra är för ego så man får göra det man kan för att påverka de små liven.

  1. Jenny skriver:

   Skulle alla framgångsrika i Sverige som bidrar till välfärden sitta hemma och inte åka någonstans så skulle både Sverige och Världen gå 100 år tillbaka i utvecklingen.

   1. Hg skriver:

    😂 Föddes du igår?

    1. Jenny skriver:

     😂 Hur skulle det gått till Smarto?

   1. I skriver:

    Du verkar förblindad på något sätt. Alla som betalar skatt bidrar ju till välfärden. Vad menar du egentligen med ”framgångsrika”? Och vem har sagt att alla ska sitta hemma? Vilka får åka enligt dig?

    1. Jenny skriver:

     Svar till I.
     Där jag bor tex kan jag inte ta mig till ngt jobb utan fordon Jag bryr mig inte om hur folk tar sig till sinna jobb eller semestrar, jag sköter mitt och hoppas att andra sköter sitt.
     1. Bra att man tänker på miljön. Alla gör det man kan, även jag.
     2. Varför ens bry sig om vad ”framgångsrika” som Isabella gör och sköter sina bolag och som dessutom inte bidrar till någon miljöpåverkan jämfört med SSAB, som släppte ut 4,9 miljoner ton koldioxid förra året, där kan det ju säkert gå att göra något åt utsläppen. Eller för den delen de värsta utsläppen av koldioxid som Värtaverket, Vattenfall i Uppsala, och Rönnskärsverken har.
     3. Alla kan inte odla sin egen mat och inte sluta åka bil, inte sluta flyga osv. För livet funkar inte så.
     4. Om alla gör något för miljön så är det bra. Du kan aldrig påverka alla som bor i stan, äter kött, äter soyaprodukter, advokados, kakor med palmolja, ger sina barn leksaker av plast, listan kan göras lång på produkter som är rent av bidragande till utsläpp och som är dåligt för miljön. Men det är ju de stora utsläppen som är de värsta och som behöver fasas ut.

   1. Tina skriver:

    Jag tror inte att Sverige och världen hade gått 100 år tillbaka i utvecklingen om Isabella slutade sälja skönhetsprodukter och jobba med sin ”agency”.

    1. Jenny skriver:

     Ingen som sagt. Varför skulle hon sluta sälja sina produkter?

 4. Härligt att så mycket känns bra, och går bra:) Helg med återhämtning låter också perfekt, det blir samma för mig. Ha en fin lördag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..