ANNONS

Dags för helg

/

På ett sätt har denna vecka varit otroligt lugn och på ett annat sätt har de aldrig någonsin hänt såhär mycket på en vecka för mig. Stora positiva förändringar och landat i många beslut. Mitt tankeflöde rusar som vanligt alltid väldigt fort men plötsligt känns mycket i livet väldigt klart och tydligt. Därmed blir det inte samma stress. Stora beslut tas men med ett lugn i kroppen. Kanske är det en erfarenhet som faktiskt kliver fram och tar plats, eller så mår jag bara bra.

Jag har haft en hel vecka på kontoret, en massa sändningstid med bolagsgruppens nyckelpersoner. Otroligt roligt och nyttigt, veckans bästa har helt klart varit att få se Löwengrip på H&M-butikerna. Nu väntar en lugn helg med återhämtning. Om två veckor befinner jag mig i Kenya för min stiftelse, men mer om det berättar jag på måndag. Kram på er.

31
188

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00