Miss Clara

Full fart idag. Mycket på agendan men höjdpunkten var middagen med Sheila. Vi sågs på Miss Clara och åt middag. Det är en liten pärla på Sveavägen. Vi satt i tre timmar och pratade. Underbart. Sheilas stora passion är yoga och det finns så mycket att plocka med från yogan som går att applicera på allt i livet. Vi pratade idag om vilja ha kvar saker i livet, hur vissa stunder/personer/faser kan smärta i hjärtat för att man saknar det. Jag är inte speciellt sentimental av mig men de få saker som jag har svårt att släppa, är verkligen svåra. Sheila pratade mycket om att motmedel mot ovan är förståelsen av förgänglighet. Allt ändras hela tiden och blir något annat. Det är så klokt. Och det gör i sin tur att man uppskattar allt man är med om i livet ännu mer – För det kommer ju aldrig mer tillbaka.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bilder från gårdagen och idag. Nu har jag precis kommit hem och ska sätta mig och köra ett kvällspass med jobb. Imorgon är det fredag. Trots att jag är förälskad i mitt jobb så älskar jag fredagar också. Det sitter djupt förankrat i mig. Det är underbart att få checka ut lite grann och hitta ny kraft. Båda delarna är lika viktiga, men det tog många många år för mig att inse att vilan faktiskt också är ett kraftfält i sig.

 1. Vilket fint och öppet inlägg. Gillar de här mer personliga inläggen.

 2. Vilken vacker mening, att vilan är ett kraftfält i sig, och så sant! Jag yogar inte, men mediterar och använder mig av mindfulness, som ju handlar om att vara förankrad i nuet, också en källa till kraft, och framför allt ett sätt att ta vara på nuet. Det är svårt, idag är vi ju ofta stressade och blir distraherade, men just därför så viktigt. Önskar dig en riktigt fin helg!

 3. Sofia skriver:

  Hur gick det med resan till västkusten?

 4. jessica skriver:

  Hej isabella! Det där med yoga och tankar om hur allt i livet är förgängligt är verkligen givande att begrunda. Jag tror att du (och sheila) hade haft ut otroligt mycket av att göra en vipassana meditation. Det går väl ihop med filosofi inom traditionell yoga. Det hade kunnat gynna både dig och dina företag. All lycka och harmoni till dig och dom i din närhet☺️

  1. Åh, jag vill verkligen också till Vipasana! Har du varit där? Känner mång asom säger att det är fett!

   1. jessica skriver:

    Hej, Caroline. Ja jag har varit på en vipassana. Hehe, fett är kanske inte ordet jag skulle beskriva min upplevelse med då det var det svåraste och mest smärtsamma jag har upplevt men också det mest givande. Jag har fått ut så mycket mer än vad jag kunnat föreställa mig av det och rekommenderar det varmt till alla som känner sig nyfikna. Varje individ kommer få en helt unik upplevelse av en vipassana men ingen jag har talat med har ansett att det var bortkastad tid. Det är hårt arbete i 10 dagar men ack så värdefullt. Jag kommer definitivt göra det igen och hoppas att du finner din väg till ett center. Dhamma Sobhana i Sverige är otroligt mysigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..