ANNONS

Miss Clara

/

Full fart idag. Mycket på agendan men höjdpunkten var middagen med Sheila. Vi sågs på Miss Clara och åt middag. Det är en liten pärla på Sveavägen. Vi satt i tre timmar och pratade. Underbart. Sheilas stora passion är yoga och det finns så mycket att plocka med från yogan som går att applicera på allt i livet. Vi pratade idag om vilja ha kvar saker i livet, hur vissa stunder/personer/faser kan smärta i hjärtat för att man saknar det. Jag är inte speciellt sentimental av mig men de få saker som jag har svårt att släppa, är verkligen svåra. Sheila pratade mycket om att motmedel mot ovan är förståelsen av förgänglighet. Allt ändras hela tiden och blir något annat. Det är så klokt. Och det gör i sin tur att man uppskattar allt man är med om i livet ännu mer – För det kommer ju aldrig mer tillbaka.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Bilder från gårdagen och idag. Nu har jag precis kommit hem och ska sätta mig och köra ett kvällspass med jobb. Imorgon är det fredag. Trots att jag är förälskad i mitt jobb så älskar jag fredagar också. Det sitter djupt förankrat i mig. Det är underbart att få checka ut lite grann och hitta ny kraft. Båda delarna är lika viktiga, men det tog många många år för mig att inse att vilan faktiskt också är ett kraftfält i sig.

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00