En skönhetsprodukt som är här för att stanna

I samarbete med Oslo Skin Lab

När man jobbar inom skönhetsbranschen testar man otroligt mycket olika produkter. Det är väldigt sällan jag hittar favoriter som jag använder år ut och år in. Några produkter jag alltid använder är vitamin silica, betakaroten, kroppsolja från Bio Oil och deodoranten från Löwengrip Beauty. Ytterligare en skönhetsrutin som är här för att stanna är The Solution från Oslo Skin Lab. Jag har använt The Solution i snart ett år och jag kan ärligt säga att det är en produkt jag kommer fortsätta med i många år framöver.

oslo skin lab blogg 1

oslo skin lab blogg 2

The Solution är ständigt med mig, vart jag än befinner mig i världen. Som ni säkert har sett så går vi efter en tydlig packningslista när jag ska resa. På den listan står Oslo Skin Lab alltid med. Vissa vitaminer är svåra att ha med sig på grund av krångliga burkar, The Solution gör det enkelt. Det finns ingen väska som är för liten för deras små portionspåsar! Det är dessutom så enkelt att få i sig. Jag brukar oftast ta det i ett glas vatten på morgonen, det smakar ingenting. Annars funkar det i en smoothie, på yoghurten eller i kaffet. Oslo Skin Lab har gjort det enkelt att kunna ta produkten hur som helst när som helst – till måltider, mellan möten eller på språng i en vattenflaska.

oslo skin lab blogg 3
oslo skin lab blogg 4

För mig har The Solution gjort störst skillnad på celluliter, vilket är fantastiskt. När jag under några dagar glömde att ta tillskottet så märkte jag faktiskt skillnad på en gång. Hudens elasticitet blev sämre och då blev det ännu mer självklart att fortsätta använda det. Jag kan inte rekommendera den nog, det är en produkt som verkligen funkar. Det är världens bästa life hack. Just nu kan ni dessutom testa produkten till ett superbra erbjudande, 65% rabatt på första paketet med koden ISABELLA. Klicka här för en skönhetsinvestering ni inte kommer ångra.

I samarbete med Oslo Skin Lab

 1. Sara skriver:

  Life hack?! 😆

 2. Lollo skriver:

  För att nyansera denna diskussion någon promille kan kollagen tillverkas från fyra olika källor: fisk, nöt, gris och kyckling. Och att PubMed bland annat listar https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30681787 på ämnet kollagen.
  Eventuellt kan något intressant hittas där. Därmed inte sagt att det fungerar för var och en.

  1. anonym skriver:

   Oslo Skin Labs kollagen kommer från nötkreatur, enligt FAQ på deras hemsida.

 3. Linda skriver:

  Jag provade och tänkte ge det 8 veckor – men jag fick så tydliga biverkningar efter ett par dagar. Magknip på dagarna och helt förstoppad! Jag höll ut i tre veckor men samma hela tiden. Så jag slutade och ett par dagar senare var allt borta och jag mådde fint igen! Så nej, inget kollagen för mig!

 4. Anna skriver:

  Lite för- och efterbilder hade gjort det mer trovärdigt, man kan ju annars lätt tro att du endast gjort detta inlägg för att få betalt….

 5. Lovisa skriver:

  Solkrem hele året har nok bedre effekt. Kan ikke vite at kollagenet blir brukt til huden når kommer i kroppen. Kjøtt har masse kollagen og påvirker ikke huden nevneverdig å spise kjøtt🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..