Stilrent med klassisk design

I samarbete med Layered

Nu händer det så mycket på alla fronter. Det är så kul att se hur hela bolagsgruppen springer, mycket spännande på gång för alla! Ibland känns det verkligen som att det inte finns tillräckligt många timmar på dygnet. Därför är jag verkligen så tacksam över mitt fina hemmakontor, jag vet inte hur många timmar jag har spenderat i det mysiga rummet.

32a8b7ac-008b-424b-8b2f-187235304244

10b2fab9-c601-4603-bdad-31d437733faa

Som ni vet så är ett eget hemmakontor något jag verkligen drömt om hela livet. För mig lyfte det verkligen känslan av att lyckas när jag äntligen fick mitt. Inredningen är såklart superviktigt och får mig att känna inspiration. Starka kvinnliga ikoner, mina olika varumärken, vackra textilier och färger omringas jag av i mitt hemmakontor.

28864ede-f30c-41f0-bd25-5df0ef6e0a3c
Jag har, tillsammans med Ida, lagt fokus på att inreda med elegans och kvalitet. Jag ville ha ett kontor med produkter som jag inte skulle tröttna på. En av dessa produkter är min matta från Layered, vi valde Quartz och föll verkligen för mattans kvalitet och design. Dessutom så har vi en till matta från Layered, Francis Pearl, i vårt mysiga TV-rum på övervåningen. Allt är stilrent och klassiskt, precis som jag vill ha det. Ni hittar alla Layereds mattor här.

I samarbete med Layered

 1. Bath skriver:

  Tråkiga och väldigt många onödiga kommentarer här inne. Det luktar avundsjuka
  Och det är en åkomma som man kan bli fri från om man försöker och ser saker från den ljusa sidan.

 2. Sara skriver:

  Du ser bättre ut nu än på länge 💫

 3. Carina skriver:

  Så fint i båda rummen
  Var är ditt soffbord ifrån? 🤗

 4. Johanna skriver:

  Älskar ändå ditt hemmakontor, så snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..