ANNONS

Hello tisdag

/

Vissa dagar har jag noll paus men jag älskar det. Träning på morgonen och sedan väntar full fart tills sent på kvällen. Dagen har varit varierad med att träffa en designer (Viktoria Chan) till införsäljningsmöten, interna möten och middag. Otroligt rolig dag med bra energi!

Jag har alltid pendlat i vikt under åren, därför har vi det mesta i garderoben i mixade storlekar och inför nya galaklänningar får vi ta olika mått. Nu är det en size upp och om några månader är det säkert ner igen. Det är så min kropp alltid har fungerat och jag lägger ingen större vikt vid det. Glad, ledsen, stressad, antal sömntimmar, tidszoner, rutiner, jobbmiddagar, tabletter – Så mycket olika saker som påverkar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Många roliga möten idag; bland annat produktutveckling. Hannah har ju slutat efter fem år hos oss och nu har Ida tagit över (inte Ida som jobbar i huset). Ida jobbade tätt med Hannah under en lång period och har lärt sig allt under tiden. Ida är otroligt duktig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gunilla jobbar med vår HR – Hon är verkligen en stjärna och har blivit en trygg punkt på kontoret. Pingis och Jeanette som är vår vice VD i Löwengrip och axlar rollen när Pingis går på mammaledighet när som helst (!). Pingis är otroligt stark som jobbar in i det sista.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Super-Charlotte! Vi har så roligt på jobbet. Så mycket kul som händer hela tiden.

15
178

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00