Hello tisdag

Vissa dagar har jag noll paus men jag älskar det. Träning på morgonen och sedan väntar full fart tills sent på kvällen. Dagen har varit varierad med att träffa en designer (Viktoria Chan) till införsäljningsmöten, interna möten och middag. Otroligt rolig dag med bra energi!

Jag har alltid pendlat i vikt under åren, därför har vi det mesta i garderoben i mixade storlekar och inför nya galaklänningar får vi ta olika mått. Nu är det en size upp och om några månader är det säkert ner igen. Det är så min kropp alltid har fungerat och jag lägger ingen större vikt vid det. Glad, ledsen, stressad, antal sömntimmar, tidszoner, rutiner, jobbmiddagar, tabletter – Så mycket olika saker som påverkar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Många roliga möten idag; bland annat produktutveckling. Hannah har ju slutat efter fem år hos oss och nu har Ida tagit över (inte Ida som jobbar i huset). Ida jobbade tätt med Hannah under en lång period och har lärt sig allt under tiden. Ida är otroligt duktig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gunilla jobbar med vår HR – Hon är verkligen en stjärna och har blivit en trygg punkt på kontoret. Pingis och Jeanette som är vår vice VD i Löwengrip och axlar rollen när Pingis går på mammaledighet när som helst (!). Pingis är otroligt stark som jobbar in i det sista.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Super-Charlotte! Vi har så roligt på jobbet. Så mycket kul som händer hela tiden.

 1. Johanne skriver:

  Kan du ikke skrive et innlegg om dine mål for kosthold og trening? det er alltid like inspirerende:)

 2. Skönt att starta dagen med träning. Jag älskar att känna att jag har träningen avklarad och inte behöver tänka på det mer den dagen.

 3. Underbar start på dagen med träning. Själv tränar jag efter jobbet vissa dagar. Det är mitt sätt att komma i från jobbet då jag ändå vet att jag lägger ett antal timmar på jobb när jag kommer hem! På så sätt får man mycket gjort på en dag med rensning av hjärnan vid träningen.
  //Berith

 4. Ulrika skriver:

  Ditt liv går över hastigheten känns det som… Wrooom….!

 5. Hej!
  Er arbetsplats ser verkligen härlig ut men en sak jag lagt märke till är den ergonomiska biten på skrivborden. Kör ni enbart med laptops? Ingen dockning så era anställda får rejäla tangentbord och undviker skador/överbelastning? Bara en reflektion. 🤔

  1. Ulrika skriver:

   Har tänkt samma sak! Är detta det nya moderna kontoren tro…? Don´t like!

   1. Mia skriver:

    Svårt med samarbete för dockor 🙂

  1. Annie skriver:

   Vem vet hur mycket det jobbas med datorerna.

  1. Sigrid skriver:

   De är så unga att det kommer att dröja många år innan de får några belastningsskador av jobbet. Då har de för länge sedan slutat och fått andra jobb.

  1. Jenny skriver:

   Jag har också tänkt på det! På flera bilder sitter personal i typ fåtöljer med laptops i knäet… senast igår såg vi detta. Det är ju som att be om arbetsskador och sjukskrivning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..