Skönhetstips inför hösten

I samarbete med Lyko

Det finns något härligt med att få börja om, på alla möjliga sätt. Framförallt när det gäller att få göra om sig själv genom att exempelvis klippa sig, testa ny parfym eller byta ut sitt smink. Hösten är ett typiskt sånt tillfälle! Något jag själv alltid gör inför hösten är att ändra mina läppfärger. Som ni säkert har sett brukar jag använda mer oranga eller koralltoner under sommaren. Jag har levt med samma sommarläppstift i år! Nu när hösten börjar närma sig kommer jag satsa på mer djupa röda toner eller gammelrosa till vardags. Läppstift är ett prisvärt sätt att ändra look på!

Lyko aug blogg 1

Som ni vet så har jag ett samarbete med Lyko och inför hösten har jag lagt en beställning på nya läppfärger hos dem. Jag hittade fem favoriter som är perfekta inför hösten. Två stycken från YSL, denna Tatouage Couture, färg Nude Emblem 16, har en ljuvlig rosa färg som går mot det gammelrosa hållet. Det känns som ett läppglans men med mycket mer pigment och håller längre. Röda läppar passar perfekt till höstfesten, The Slim, färg 01 från YSL har en klarröd färg som verkligen ser lyxigt ut. Den smala formen på läppstiftet gör det lättare att skulptera läpparna perfekt. Älskar den ikoniska looken som röda läppar ger!

Lancome är också ett klassiskt märke som har många läppnyheter inför hösten. Berry Noir nr 397Mademoiselle Smiles nr 637 och Nuit & Jour nr 202 blev mina höstfavoriter. Våga testa en mörkare nyans i höst och unna dig ett nytt läppstift, det gör stor skillnad och gör att man känner sig extrafin.

Lyko aug blogg 2
Mina två favoriter från YSL, The Slim och Tatouage Couture.

Lyko aug blogg 3

Förutom att vilja testa skönhetsnyheter för att få göra om sig själv gäller det även att hitta nya skönhetsrutiner. Nu är det vardag helt plötsligt och tiden är knapp för de flesta, då gäller det att hitta quick fixes! Många har säkert låtit håret få vila under sommaren och nu ska man hitta en bra vardagsrutin för att kunna bli fin till hösten. Värmeborsten från GHD är perfekt för att den snabbt tar bort fnissigt hår och gör att håret ser stylat och glansigt ut. När jag inte har Emelie eller Mikaela på plats för att styla håret så använder jag alltid en värmeborste. Det enda jag gör då är att dra igenom håret och sen böjer jag till topparna. Det tar fem minuter och då är jag fin för dagen, det absolut snabbaste sättet för stylat hår!

Lyko aug blogg 4 + IG story nr 3

När man stylar håret mycket är det viktigt att investera i produkter som är skonsamma mot håret. GHD är ett superbra märke och en av mina favoritprodukter hos dem är deras fön. Den är lite dyrare eftersom den har en stark motor men det gör att håret blir torrt mycket snabbare, vilket är så mycket mer skonsamt för håret! Vissa grejer måste man bara investera i trots att det inte känns så kul just då, en bra hårfön är en sån sak.

Lyko aug blogg 5

Nu är det äntligen höst och då är det perfekt tillfälle att uppdatera skönhetsgarderoben. Lyko har e-handel för Sverige, Norge och Finland och just nu kan ni använda koden “Isabella” och få 20% rabatt på hela sortimentet hos Lyko! Ni hittar alla mina höstfavoriter här. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden och gäller från 2019-08-25-tom 2019-09-01.

I samarbete med Lyko

 1. Fungerar inte på alla varumärken tyvärr…

 2. Lina skriver:

  Wow vilka bra skönhetstips! Ska verkligen köpa allt! Du är så grym Bella, fortsätt med dina härliga tips 😃

 3. Johanna skriver:

  Fina färger på läpprodukterna 🙂

 4. Karin skriver:

  Kan man använda värmeborsten på torrt hår?

  1. Carina skriver:

   Den ska användas på torrt hår.

   1. Karin skriver:

    Åh ok. Tack👍

 5. Sara skriver:

  Jag älskar den där värmeborsten från ghd!! Min räddning varje morgon! Tar noll tid och mitt hår ser nyfönat ut! Tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..