Djuprengöring och Pool

Dagens agenda, möten, möten och möten.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men det är väldigt roligt och jag njuter av tiden med kollegorna. Nästa vecka lämnar fantastiska Louise oss och flyttar in i NYC-lägenheten!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens Content-plats. En Bentley Continental är min drömbil. I vit pärlemor och ljust skinn

Efter jobbet idag unnade jag mig en ansiktsbehandling hos bästa Emma på Lyko Concept Skin. Innan sommaren var hyn i dåligt skick, stress, spray tan och all resor. Nu har jag förvisso varit i solen men huden har lugnat ner sig av det samt så har jag haft lägre stressnivå. Stressen gör mest skillnad i mitt ansikte för min del. Jag äter ju kött numera men det har nog ingen påverkan på huden (?). Hur som helst, Emma är min favorit – min hy är aldrig så lystrig som efter ett besök hos henne.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem väntade mer jobb:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och utsikt över en superfin pool som börjar närma sig att bli färdig. Äntligen! Hoppas verkligen på några sensommar-dopp, vad tror vi om september? Hur brukar det vara?

 1. Var kommer den ljusbruna agendan i från? Så fin.

 2. ellen skriver:

  Hvor er bildet på veggen fra?

 3. Sofia skriver:

  Såg tredje avsnittet av Fartblinda ikväll och jag tyckte att det såg ut som Isabellas hus. Någon som vet ifall serien är inspelad i huset?😊

  1. Anna skriver:

   Det stämmer 😊 Såg att hon nämnde det på instagram!

 4. Sabina skriver:

  Vad man äter påverkar huden i allra högsta grad.
  Rött kött, gluten i större mängder och socker triggar inflammationer och ökar risken för acne, eksem och psoriasis. Mat som minskar inflammationer är frukt & grönt, Omega 3 (både ALA, EPA och DHA), rikligt med vatten och fibrer.
  Kosttillskott som kan vara av intresse är omega3 kapslar, linfröolja, mineraler (särskilt zink, selen och kisel), vitaminer (särskilt betakaroten, c, e och b vitaminer) och MSM som påverkar hud, hår och naglar samt rensar ut och minskar inflammationer.
  Jag är högskoleutbildad kostrådgivare med flera års erfarenhet från kosttillskotts branschen.

  1. Sofia skriver:

   Vad är en högskoleutbildad kostrådgivare?
   En som arbetar med evidensbaserad nutritionskompetens och legitimering inom högskolor och universitet.

 5. Astrid skriver:

  Du är ju nästan 30 år så du bör ju ha minnen om väder i september (ofta fint). Annars är ju Google toppen ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..