ANNONS

Djuprengöring och Pool

/

Dagens agenda, möten, möten och möten.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men det är väldigt roligt och jag njuter av tiden med kollegorna. Nästa vecka lämnar fantastiska Louise oss och flyttar in i NYC-lägenheten!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens Content-plats. En Bentley Continental är min drömbil. I vit pärlemor och ljust skinn

Efter jobbet idag unnade jag mig en ansiktsbehandling hos bästa Emma på Lyko Concept Skin. Innan sommaren var hyn i dåligt skick, stress, spray tan och all resor. Nu har jag förvisso varit i solen men huden har lugnat ner sig av det samt så har jag haft lägre stressnivå. Stressen gör mest skillnad i mitt ansikte för min del. Jag äter ju kött numera men det har nog ingen påverkan på huden (?). Hur som helst, Emma är min favorit – min hy är aldrig så lystrig som efter ett besök hos henne.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem väntade mer jobb:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och utsikt över en superfin pool som börjar närma sig att bli färdig. Äntligen! Hoppas verkligen på några sensommar-dopp, vad tror vi om september? Hur brukar det vara?

25
166

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00