ANNONS

Vår helg

/

Helgen har varit helt fantastisk. Fredagsmys med barnen, träning, festligheter och så en lugn söndag. Det bästa av alla världar. Igår hade Faye och Jacob en fest med ryskt tema, säkert 200 gäster och alla var så peppade. De hade gått all in minst sagt med gamla militärfordon som körde oss och boxningsmatch mitt under middagen. Sedan en massa vodka och kaviar såklart. Sedan blev det dans på slottet tills väldigt sent. Jag tror att vi var hemma vid tre halv, fyra. Hur som helst en av de roligaste kvällarna på väldigt länge. Det rådde strängt fotoförbud vilket faktiskt var skönt.

Idag blev det lunch med barnen på Långängens gård och så en massa lek i en park och så avslutade vi söndagen i kvällssolen och gjorde matte; Gillis nya intresse.

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi använder oss mest av tjänsten Albert men också enklare pysselmatteböcker.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är stort att se alla produkter i badrummet! På hyllan överst så står prover på två färgbomber, en beige och en silver. Det ska bli så roligt att få testa dom i veckan. Sedan ser ni också ett antal hårinpackningar från andra märken. Jag vill utveckla en fuktbomb till håret så jag testar mig runt lite för inspiration.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Inte fel att sitta här och jobba. Jag ser fram emot min vecka som kommer. Barnfri och i Sverige, som jag ska maxa arbetstimmarna, träffa vänner och några dagar på västkusten. Jag får vara i USA igen i slutet av september/början av oktober av visumskäl. Det är trist att behöva vänta men det är okej, i september väntar min första stiftelse-resa till Kenya. Det kommer bli stort att få uppleva. Stiftelsen kommer att stötta både nationellt och internationellt. Röda tråden är kvinnors självständighet, entreprenörskap och människor som bryter ny mark. Jag är så tacksam över Isabella Löwengrip Foundation faktiskt är igång om några veckor.

24
183

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00