Mitt home away from home

I samarbete med Poster Store 

Äntligen har vi en NYC-lägenhet att få inreda! Så spännande. En milstolpe avklarad. Jag är så lycklig att jag har en lägenhet i NYC, som ni vet har jag bott på olika hotell i 1 års tid. Att ha ett ”home away from home”, en trygg plats, i en stad som denna är underbart. En plats för återhämtning och ladda upp med ny energi. Lägenheten är fantastisk, interiören och området utanför – Upper East Side.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det som gjorde att jag valde denna lägenhet är hallen. Jag såg framför mig hur jag skulle hänga upp härliga posters i fina tidlösa ramar på väggen, som skulle inspirera mig när jag kommer hem eller går ut. Lägenheten är redan möblerad och delvis inredd. Men att kunna byta ut tavlor och textilier är bra när man hyr inrett. Att få sätta sin egen prägel är viktigt för mig.

Redan dag nummer 2 bytte vi ut de redan existerande tavlorna mot posters från Poster Store som inspirerar mig och gör mig lycklig. Är otroligt glad över att Poster Store har posters med mina favoritikoner. Marilyn, Brigitte och Audrey ställde vi upp fint på byrån framför min säng. Kommer vakna upp inspirerad varje morgon med dessa precis framför mig. En underbar start på dagen!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är jättestolt över samarbetet med Poster Store då jag är en person med mycket mål och drömmar – det blir stor skillnad när jag är omgiven av objekt och bilder omkring mig som inspirerar. Hemma på Lidingö här jag ju Agneta Fältskog på väggen, i NYC har jag Hollywood-ikonerna. Det motiverar mig varje dag. Det blir även en röd tråd i alla miljöer där jag vistas – hemma, på kontoret och i NYC. Jag måste känna mig inspirerad!

Jag kan garantera att ni också kommer hitta era favoriter. Tips: se deras tavelväggar för inspiration! Fram till den söndagen 8/9-2019 får ni 30% rabatt på deras posters med koden ”isabella30” (gäller ej Selection Posters). Poster Store har oändligt med valmöjligheter för inspirerande och harmoniska posters.

I samarbete med Poster Store

 1. Jättefina tavlor, de har mycket fint och det kommer att bli jättefint i er hem.

 2. Dina tavlor är jättefina, tycker de är otroligt inspirerande. Det är en smart ide att ha inspirerande bilder i hemmet, som ger energi till att fortsätta på den väg man är på. Jag har inga bilder på andra människor, tycker inte om att ha det men absolut inspirerande texter och motiv på annat. Men inte foton på andra personer.
  Ha en trevlig söndagkväll.

 3. Johanna skriver:

  ”som inspirerar mig”, det är väl ändå din kollega som kommer bo där heltid?

  1. Anna skriver:

   Men kollegan får nog välja tavlor till sitt rum, tror du inte. Är väl inte fel att Isabella har tavlor i sitt rum som inspirerar henne.

 4. Känns det inte lite snopet att ni lägger pengar en lägenhet i 6 mån och ni kan inte använda den fullt ut p g a väntan på visa?

 5. Hej, undrar om du köpt din LV Nice BB i Stockholms butiken? Om inte, vart?
  Med vänlig hälsning, Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..