I SvD

Imorse plingade det till några gånger i telefonen gällande en krönika i SvD som många hade läst. Väldigt fina ord som såklart gjorde mig glad. Men den trycker också på det som min stiftelse bland annat kommer att fokusera på: Hur får vi fler kvinnliga företagare? Hur får vi fler kvinnor att äga mer? För det är precis det som står i raderna nedanför, män är rikare än kvinnor och vårt samhälle skulle må ännu bättre om kvinnorna tjänade och ägde mer. Men hur man tar sig dit råder det som vi vet delade meningar om. Det Isabella Löwengrip Foundation kommer att jobba för är att öka antalet bolag som startas och ägs av kvinnor och stötta människor i sin helhet som bryter ny mark. Det är ett livslångt projekt jag har startat redan nu, för jag vill inte vänta tills jag är 80 år och sedan ge tillbaka. Jag vill starta min stiftelse nu och hjälpa andra kvinnor att komma igång så att vi kan växa tillsammans.

Nu väntar lunch efter ett tufft träningspass med Pontus. Äntligen är styrketräningen igång ordentligt. Ikväll väntar festligheter hos Faye och Jacob, temat är ryskt. Väldigt roligt!

 1. Monika skriver:

  Go for it Isabella!

  Jämlikhet handlar som sagt inte om vem som tömmer diskmaskinen utan om att varje enskild person – hon, hen, han – tar ansvar för sin egen ekonomi. Eget arbete, eget sparande, egna drömmar…

  Slit, spara, placera, våga!

  Lycka till!

 2. Belle skriver:

  Jag tycker det var en jättefin artikel, och håller med. Du behövs och gör skillnad här i Sverige, men förstår om du vill vidare och tycker du gör rätt som satsar på det du vill. 😊. All lycka till!! 🌸

  1. Belle skriver:

   besök gärna min blogg spriddetgoda.se vid tillfälle =)

 3. Annika skriver:

  Kanonbra artikel! Heja Isabella, du är grym!!! 👍💕

 4. Katja skriver:

  All lycka! Men hur står sig alla till det Alex och zigge sade i sin podd om att det inte fanns något kontrakt mellan Hannah och Amanda och filmning ❤️Berätta!!

  1. A skriver:

   Sa de verkligen att det inte fanns något kontrakt mellan Hannah och Amanda och filmning? Nej tror jag inte de sa men däremot sa de att ”inget var ju klart”, fast man kan fortfarande se på Pingis instagram att det började filmas en pilot, tror att Bella visade det också någon dag efter att hon först berättat om det tror jag. Tidningar och andra medier är alltid snabba med att snappa upp, vinkla, skriva och rapportera.

 5. Baba skriver:

  Ja verkligen.
  Till vad exakt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..