Välbehövlig helg

Ingen dagen den andra lik i mitt liv. Marisol som jobbar dels med min kommunikation och min stiftelse har verkligen fått känna av det. Alltid mycket att gå igenom, planera för och hantera direkt. Beslutet kring att all dialog med svensk media går via henne är bland de bästa besluten jag har tagit. Jag känner mig mer skyddad och kan fokusera på mina verksamheter, annars är det lätt att känna jag blir dragen från olika håll konstant. Det är en fruktansvärd känsla. Hur som helst, idag har jag tränat med min PT Pontus och haft möten på löpande band. Avstämning över en lunch med Marisol på Teatergrillen och planeringsmöte med mitt säkerhetsbolag.

Min stiftelse är snart igång, helt fantastiskt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Väl hemma hade Anna lagat räk-tacos!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fredagsmys i soffan

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är rätt trött efter denna vecka. Framsteg och kaos om vartannat. När barnen har somnat ska jag läsa denna bok och sova tidigt.

Kram på er.

 1. A skriver:

  Det krävs nog inte 8 timmars arbetsdag till det, så det hinner hon nog också med. En del kan vara effektiva och hinna med mycket och sköta olika saker.

 2. Filippa skriver:

  Vad hände med hållbarhetsplanen som skulle presenteras på Almedalsveckan som Marisol skulle vara ansvarig för?

  Mvh

  1. M skriver:

   Under också!

 3. J skriver:

  Test

 4. Önskar dig och barnen en mysig och lugn helg! Ska försöka se till att det blir det hos oss också, har varit en händelserik vecka. Och hoppas att du kommit över Gillis första skoldag, sådana misstag, och värre, gör man som förälder ibland, och det viktigaste var ju att dagen blev bra för honom;)

 5. Oj ta hand om dig, så att inte powerwoman går in i väggen för att du kör slut dig. Utbrändhet har ingen ålder.
  Ta hand om dig, vila dig, njut av barnen och lediga helgen.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..