ANNONS

Tolvtimmarsdag

/

Först och främst – Tack för era kommentarer i förra inlägget. Det betyder mycket. Det är läskigt att ”blotta mig” när vardagen går fel för det blir lätt en rubrik i en skvallertidning men samtidigt så vill jag kunna vara mer personlig och dela med mig av allt. Svårt det där. Hur som helst, idag har varit en ansträngande dag. Extremt intensiv och inga pauser men också bra möten med fantastiskt fina människor. Det är som mötena som ger mig energi att kunna gasa på så mycket under en dag. Jag är en extrovert person som laddas av andra människor, eller inte alla personer men passionerade människor.

Copyright 2019. All rights reserved.

Möte angående flytten till NYC. Louise flyttar på heltid första veckan i september. Hon blir först ut av oss (och får njuta av bolagets fina lägenhet, måste erkänna att jag är lite avis på att inte få vara där förens i oktober) . Det blir spännande att få ha ett amerikanskt Inc men just nu sitter vi med mycket trista saker såsom försäkringar etc, det är mycket admin när man flyttar personal och drar igång ett företag i USA.

Gustav, min VD i Löwengrip Invest – Har bott i NYC i fem år och startat bolag där så det är sååå tacksamt med hans erfarenhet. Gustav är helt fantastisk och jag är så glad att han är hos oss. Så snabbtänkt och klok, dessutom är han väldigt rolig. Hela teamet gillade honom direkt. 11 kvinnor och så han. Jag är verkligen dålig på könsfördelning i bolagen, alltid fler kvinnor. Men vi ska bli bättre.

Copyright 2019. All rights reserved.

Två favoriter i en ny size! Finns hos Lyko

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag behövde jobba över idag på grund av vissa händelser så vid fyra kom min assistent in med mellanmål för att kunna orka ett arbetspass till. Jag kom hem vid tio. Lovisa hämtade barnen och ordnade med allt hemma. Jag är så tacksam att jag har henne när det kör ihop sig totalt. Nu ska jag ta en dusch och försöka smälta dagen. Imorgon väntar träning, jobb och tacos-fredagsmys med barnen. Sistnämnda är målet jag springer mot – Längtar!

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00