Katastrof

Idag har de mesta gått fel och olika nivåer av utmaningar har lagt sig som på hög. Jag misslyckades totalt med Gillis första dag i skolan. Jag såg fel på tiden och vi missade uppropet i klassrummet och samlingen. När vi kom stod alla barnen ute och vinkade hejdå till föräldrarna. Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mig som en så dålig mamma. Jag var helt uppgiven under större delen av dagen, grät i bilen och räknade ner tills hans skoldag var slut. Allt var frid och fröjd när jag hämtade honom och det var inget han hade funderat på så mycket under dagen men detta kommer att sitta kvar som ett litet spjut i mitt hjärta lång tid framöver.

Att det kunde bli så fel. Vi som hade pratat så mycket om dagen, fantiserat och drömt.

Väl hemma möttes jag av ett byggnadsprojekt med ansvariga som har gått under jorden. Allt löser sig men det tajmingen blev lite fel.

En ny dag imorgon…

 1. Sonja skriver:

  Du är en toppen mamma!

 2. johanna skriver:

  Ibland blir det helt enkelt fel, vi är ju ändå bara människor. men stort att du visar den sidan också 🙂 kram

 3. Ulle skriver:

  haha, jag höll på att skicka mina en dag för tidigt istället..

 4. Amanda skriver:

  Vet du, sånt kan hända alla! Min pappa tog fel på dag på min lillebrors första skoldag i ettan. Läraren ringde och frågade var han varit först kl 14 så de missade hela dagen. Tråkigt men ingen skada skedd! Och min syster tog fel dag på sin sons luciatåg och satt istället med sina klasskompisar på en tidig aw! Där kan jag säga att hon skämdes. 😘

 5. Linda skriver:

  Varför är det så lätt att totalt söndertracka sig själv för minsta misstag som förälder? Det är egentligen helt otroligt vilket dåligt samvete man bär på hela tiden, som många gånger, eller nästan alltid, är helt obefogat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..