Ladda om inför hösten

I samarbete med Goodiebox

Nu börjar hösten närma sig sakta men säkert. Jag har haft en ljuvlig sommar men jag älskar känslan av nystart i augusti när allt sätter igång igen. Det är min nyår snarare än 1a januari. Under min semester har jag verkligen fått koppla av. Jag har njutit av att vissa dagar egentligen inte göra någonting förutom leka med barnen i poolen och läsa massor med böcker. Därför blev jag såg glad när jag fick min nästa Goodiebox, med temat “Recharge”!

IG post: goodiebox augusti pic 1

Detta är min tredje låda från Goodiebox och det är lika spännande att öppna varje gång. Jag blev väldigt glad över augustilådan, den innehöll produkter som är perfekta inför höstens nystart. Lådan innehöll även en påminnelse om att komma ihåg att ladda batterierna och minska på stressen.Vi lever uppkopplade 24/7 idag och alla kan behöva en påminnelse ibland. Mitt sätt att dagligen komma ner i varv är meditation, det finns massor med bra appar som guidar en för er som inte testat.

goodiebox aug pic 2

Mina favoritprodukter i den här lådan är definitivt läppennan och primern. Jag använder läppenna varje dag! Augustilådan innehöll hårvitaminer från Hair Lust, sminkbortagningsservetter från Seacret, parfym från Zarkoperfume, läppennan från Lord & Berry och primern kom från Benefit. Goodiebox första två lådor sålde slut och de har redan över 5000 användare i Sverige på bara några veckor, bra jobbat!

Många tycker det är lite jobbigt att komma tillbaka efter semester, jag har som knep att hitta något i vardagen som gör det lite mysigare. Tips kan vara att köpa lite mysiga teer från din favoritbutik eller investera i ny bodylotion eller nya böcker. För dig så kanske den här Goodieboxen är din lilla extra, som gör det lite lättare när det blir mörkt. Här kan ni beställa och läsa mer om Goodiebox.

I samarbete med Goodiebox

 1. Berith var är du?? Du har inte kommenterat ännu…… puss

  1. Emma skriver:

   Berith sitter nog just nu och grunnar över hur du mår. Hon anklagar ju allt och alla för att må dåligt. Hon tycker ju att alla som kritiserar hennes kommentarer ( som för övri

   1. Lotta skriver:

    Emma, precis som ni klagar på hennes positiva kommentarer.
    O h berith har inte varit otrevlig mot någon utan får flera påhopp för att hon är glad och trevlig.

    Scrolla förbi hennes komme tarer istället för att läsa dom så blir era liv lite lättare 😂

    1. C skriver:

     Man kan inte blunda hela tiden för saker som är sjuka.

 2. Det verkar väldigt mycket snurr på allting nu!

 3. Emilie skriver:

  Investera i en bodylotion? Visst att random tjomar tror att investera är synonymt med att köpa, men man kan tycka att du borde veta bättre. Du vet säkert, men jag fattar ändå inte hur man kan vilja uttrycka sig på det rent utsagt korkade sättet.

 4. Jag blir lite nyfiken på om det har med dina inlägg att göra, att de fått upp så många som köpt boxen?

  Jag har svårt för boxar, för oftast är det inget som passar mig. Men det finns mycket fint också såklart.
  Angående att meditera så är det något jag nyss börjat med och hoppas på att känna effekt inom kort. 🙂

 5. Ulliz skriver:

  Är det någon här inne som funderar på att köpa produkten?
  Som tycker denna reklamen känns genuin och trovärdig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..