ANNONS

Energisk men inte intensiv

/

Full fart idag i alla delar i bolagsgruppen. Men jag hann träna imorse i alla fall. Eller hann och hann, jag tar mig tid för att träna. Under barnveckor prioriterar jag att äta frukost med barnen så jag brukar lämna och kunna vara på träningen halv nio, nio. Jag kommer till kontoret strax efter tio så det blir en ganska sen start men eftersom jag kör igång jobbpass efter läggning vid 20.00-23.00 (ibland senare) så tycker jag att det blir en bra balans ändå. När jag inte har barnen blir dagarna ännu längre, jag kliver upp tidigare för träning och jobbar efter midnatt men det är ju passion. Jag tror inte att jag kommer kunna ha det här tempot i alla år framöver men några år till.

Men med mina 28 år är jag ingen duvunge längre, risken att gå in i väggen är låg. Jag känner mig själv för bra och kan mina gränser efter att ha haft samma tempo i många år och vant mig att jobba i olika tidszoner. Ofta ligger jag på gränsen till för mycket men saktar ner när det behövs och skulle aldrig köra över mig själv. Jag är en fena på att säga nej när det behövs utan dåligt samvete. Oftast räcker det att sova ut under helgen eller gå och lägga mig tidigt med barnen en kväll i veckan och så är jag återställd.

Alla människor har olika energinivåer, min är väldigt hög. Det är dock inte så att jag är speciellt intensiv som person eller högljudd. Snarare är jag rätt lugn och kontrollerad. Men jag orkar prestera länge och med mycket samtidigt. Dessutom är jag glad för det mesta, det hänger nog ihop med energin.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har för mig att jag hörde som barn att när Gunde Svan var mätt så ”åt han lika mycket till ändå” inför ett lopp – Så är jag med jobb: När jag är helt slut och det bränner bakom ögonlocken, vet jag att jag kan ställa mig på en scen och prestera eller sätta mig på ett plan och flyga till andra sidan jordklotet för jobb, jag har alltid en extra dos kvar. Jag vet inte varför det är så men jag är tacksam över det. Men jag är såklart noga med återhämtning och den planeras in noga.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens middag, puylinsallad. Mums!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dags för nattning,

… Eloise blev snabbt en favorit hos Gillis och Sally. Den köpte jag på Barnes & Noble i NYC. Tänkte att det kunde bli roligt att läsa om en tjej som bor på Plaza nu när barnen ska till NYC i oktober. Nu väntar ett telemöte med Kanada för byråns räkning. Trevlig kväll på er!

66
163

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00