ANNONS

Skolstart och NE

/

Jag älskar vackra miljöer. Därför blev jag så glad över att Löwengrip Beauty var på Grand Hotel i Saltsjöbaden på konferens. Det är ett hotell som är lätt att gömma bort, men nu när jag var där så kände jag att jag gärna kommer tillbaka. Så fint.

Pampig entré!

Lunch i morgonrock och papiljotter

… Vi fotade nämligen bilder till min lansering av Stylein X Isabella for Ellos. I september släpps alla mina favoritplagg hos Stylein men i ett snällare prisläge hos Ellos. Så bra!

En bra lugg-dag :- )

Vår marknadschef Jaclyn berättar om hösten. Pingis får ju en bebis om några veckor (så spännande!) och hon jobbar på in i det sista. Sedan kommer vår vice VD Jeanette att axla rollen under tiden som Pingis är borta.

Vid tre lämnade jag konferensen för att hinna iväg till Gillis skola. Jag hämtar vid fyra och var lite osäker på trafiken från Saltsjöbaden men jag hann. Det var ett riktigt moment i mitt mamma-liv att få kliva in på nya skolgården och hämta min stora son. Han var lugn och glad och påminde mig att inte glömma att styrka över hans namn på listan. Tur att han sa det…

Sedan hämtade vi Sally. Hon var otroligt stolt över att hon har fått byta avdelning och fått överta sin brors hylla. Stor dag för henne med såklart. Därefter åkte vi hem och ….

Copyright 2019. All rights reserved.

… Träffade Anna! Äntligen är hon tillbaka! Barnen blev förhörda på alla franska ord de lärt sig i sommar och sedan åt vi middag.

Copyright 2019. All rights reserved.

Lovisa och jag åt en indonesisk kycklingcurry-rätt, Sally fick en mildare kyckling med curry och Gillis en quornvariant. Så gott!

Copyright 2019. All rights reserved.

Här är veckans meny för den som är intresserad.

Copyright 2019. All rights reserved.

Poolbygget är inte det snabbaste projektet jag varit med om precis i mitt liv. Men nu har dom sagt deadline sista augusti…..

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi ritade och skrev i pysselböcker tills det blev dags för läsning och sova. Jag känner mig så lycklig över att det är vardag igen. Vardag är betydligt bättre än semester.

Nu ska jag göra en kopp te och ringa min VD Gustav. Förresten, jag kom med i Nationalencyklopedin idag. Väldigt hedrande att vara en del av ett uppslagsverk.

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00