Skolstart och NE

Jag älskar vackra miljöer. Därför blev jag så glad över att Löwengrip Beauty var på Grand Hotel i Saltsjöbaden på konferens. Det är ett hotell som är lätt att gömma bort, men nu när jag var där så kände jag att jag gärna kommer tillbaka. Så fint.

Pampig entré!

Lunch i morgonrock och papiljotter

… Vi fotade nämligen bilder till min lansering av Stylein X Isabella for Ellos. I september släpps alla mina favoritplagg hos Stylein men i ett snällare prisläge hos Ellos. Så bra!

En bra lugg-dag :- )

Vår marknadschef Jaclyn berättar om hösten. Pingis får ju en bebis om några veckor (så spännande!) och hon jobbar på in i det sista. Sedan kommer vår vice VD Jeanette att axla rollen under tiden som Pingis är borta.

Vid tre lämnade jag konferensen för att hinna iväg till Gillis skola. Jag hämtar vid fyra och var lite osäker på trafiken från Saltsjöbaden men jag hann. Det var ett riktigt moment i mitt mamma-liv att få kliva in på nya skolgården och hämta min stora son. Han var lugn och glad och påminde mig att inte glömma att styrka över hans namn på listan. Tur att han sa det…

Sedan hämtade vi Sally. Hon var otroligt stolt över att hon har fått byta avdelning och fått överta sin brors hylla. Stor dag för henne med såklart. Därefter åkte vi hem och ….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Träffade Anna! Äntligen är hon tillbaka! Barnen blev förhörda på alla franska ord de lärt sig i sommar och sedan åt vi middag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lovisa och jag åt en indonesisk kycklingcurry-rätt, Sally fick en mildare kyckling med curry och Gillis en quornvariant. Så gott!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här är veckans meny för den som är intresserad.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Poolbygget är inte det snabbaste projektet jag varit med om precis i mitt liv. Men nu har dom sagt deadline sista augusti…..

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi ritade och skrev i pysselböcker tills det blev dags för läsning och sova. Jag känner mig så lycklig över att det är vardag igen. Vardag är betydligt bättre än semester. Nu ska jag göra en kopp te och ringa min VD Gustav. Förresten, jag kom med i Nationalencyklopedin idag. Väldigt hedrande att vara en del av ett uppslagsverk.

 1. E skriver:

  Kan man få receptet på kycklingrätten? ☺️

 2. P skriver:

  En nyfiken fråga angående maten – eftersom ni alla äter varsin rätt så blir det väl en del över av varje? Var tar resterna vägen med tanke på att det serveras ny mat varje dag?
  Eller är det bara så enkelt att det fryses in och tas fram vid behov av ”snabbmat” framöver? 🙈 det var bara en tanke som slog mig då jag läste menyn.

  Önskar dig en fortsatt fin vecka

 3. Siri skriver:

  Nu när barnveckan är här vankas det väl reklam för Albert eller vad det heter 🙈

 4. Fia skriver:

  Så tråkigt att du missade din sons inskolning i förskoleklass, det är en stor och nervös dag! Tur att Oddan var med, han får väl ha koll på papper och läxor (inte många i förskoleklass dock men värre blir det)

 5. A skriver:

  Varför kan ni inte äta samma rätter? Visst om en äter vego och de andra inte, men tex stroganoff hade man väl inte behövt göra TRE varianter? Räcker väl med halloumistroganoff till alla….

  1. Cissi skriver:

   Det är väl för att kocken ändå är där och ska ha något att göra.
   Att bara laga en rätt till alla är för enkelt.
   Dessutom läggs väl recepten ut på mat.se
   Eller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..