Konferens igen!

Måndag morgon och jag är tillbaka i Stockholm och redo för hösten. Fastän jag kickade igång med jobb förra veckan känns det ändå som att det är denna måndag allt börjar på riktigt. Jag ska hämta Gillis på sin nya skola i eftermiddag (!). Så stort. Jag längtar efter att få höra hur allt har varit för honom. Sedan hämtar vi Sally och hemma är Anna på plats igen och lagar mat. Som jag har saknat hennes matlagning! Valet att ha en kock hemma är bland de bästa beslut jag har tagit. Både jag och barnen längtar liksom hem efter hämtning för att se vad de är för kul som väntar. Jag får se hur jag ska göra med maten i höst, om vi lägger in kött eller inte. Hur som helst. Innan det så väntar tid med kollegorna, förra måndagen var det konferens med Löwengrip Invest och idag är det konferens med Löwengrip Beauty i Saltis. Kul!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs senare ikväll, trevlig måndag

 1. LISA skriver:

  Hej,
  Berätta gärna mer om vad som händer i bolagen och hur du fördelar din tid, alltså prioritering för att få saker gjort!

 2. L skriver:

  När jag lyssnade på ditt sommarprat Isabella kändes det som jag kunde dra flera paralleller till Pippi Långstrump ♥️

  1. Gh skriver:

   Är Pippi med utseendefixerad och säljer krämer i överflöd?

 3. Inger skriver:

  Även Pingis är med idag.Kolla hennes story!

 4. Just nu känns det som om man inte haft något semester. Det gick så fort att komma in i jobbet igen! Härlig känsla!
  Härligt med egen kock, dock skulle jag inte vilja komma hem och inte veta vad jag skulle få till mat, mitt kontrollbehov skulle inte fixa det! Men ni planerar säkert tillsammans! 🙂
  Önskar dig en fin kväll!
  //Berith

  1. Emilia skriver:

   Hon har ju en meny för hela veckan, så alla vet ju vad dom ska äta när dom kommer hem.

 5. Ulrika skriver:

  Du verkar inte läsa/svara på frågor i kommentarsfältet men jag ställer en ändå: blir du aldrig jet laggad? Du kör bara på som en maskin…!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..