ANNONS

Konferens igen!

/

Måndag morgon och jag är tillbaka i Stockholm och redo för hösten. Fastän jag kickade igång med jobb förra veckan känns det ändå som att det är denna måndag allt börjar på riktigt. Jag ska hämta Gillis på sin nya skola i eftermiddag (!). Så stort. Jag längtar efter att få höra hur allt har varit för honom. Sedan hämtar vi Sally och hemma är Anna på plats igen och lagar mat. Som jag har saknat hennes matlagning! Valet att ha en kock hemma är bland de bästa beslut jag har tagit. Både jag och barnen längtar liksom hem efter hämtning för att se vad de är för kul som väntar. Jag får se hur jag ska göra med maten i höst, om vi lägger in kött eller inte. Hur som helst. Innan det så väntar tid med kollegorna, förra måndagen var det konferens med Löwengrip Invest och idag är det konferens med Löwengrip Beauty i Saltis. Kul!

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs senare ikväll, trevlig måndag

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00