ANNONS

Dags för helg

/

Nu väljer jag att checka ut för lite efterlängtad helg innan jag träffar barnen på måndag. Första veckan med kollegorna och vi har haft en fantastisk start. Kick off i måndags med vår nya VD och sedan inflytt i vår fantastiska lägenhet. Det är en spännande höst som väntar. Många stora mål som genomförs. Jag minns hur jag för länge sedan drömde om att jobba mer internationellt, det är precis vad vi är påväg mot i byrån. Våra kunder är hittills från USA, Kanada och Schweiz. Men merparten kommer att vara från USA. Vi kommer att behöva anställa mycket folk hos oss framöver, både i NYC och i LA i framtiden men mer info kommer. Otroligt roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Njut av helgen, kram

36
237

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00