ANNONS

Torsdag i NYC

/

Älskade älskade stad. Jag känner en sådan kärlek inför NYC. Jag blir lycklig av att vara här. I nästan ett år har jag varit här varje månad och inom några veckor får jag alltså ett visum som gör att jag kan vara här ännu mer och i flera år. Jag blir så glad av tanken. Under höstlovet ska barnen komma hit och jag går redan och planerar. Självklart ska vi besöka American Museum of Natural History, innan det ska barnen få se En natt på museet. Vi ska fira Halloween och hitta på en massa kul. Idag köpte jag en barnklassiker som heter Eloise som handlar om en tjej som bor på Plaza hotell. Den ska jag läsa för dom när vi ses på måndag. Så kul.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Morgonpromenad igen

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bli redo för dagen

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Möten hos Butterfly

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunchpaus. Sedan flög Charlotte till Denver för att ta fler möten. Bra att kunna dela upp oss.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har några dagar kvar här men sedan blir det uppehåll under september månad. Louise flyttar från Sverige helt i september och ska bo här i lägenheten och jobba från NYC så hon får klara sig i några veckor själv. Men hon har bott här en stor del i livet tidigare så det var ingen fara. Charlotte flyttar på heltid om några månader och jag pendlar ju i mellan. Lägenheten är nästan 200 kvadrat så det kommer att fungera bra att bo ihop. Under resten av augusti och september ska jag passa på att få lite mer kontorstid och så väntar en resa till Nairobi. Men mer om det senare. Nu ska jag läsa, kram.

54
205

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00