Morgon i parken och visum

Jag vaknade halv åtta, tog på mig kläder och gick mot parken. Från vår lägenhet så har man en perfekt ingång till Central Park, nämligen precis vid reservoaren. Tog några telefonmöten med Sverige och vid nio var jag tillbaka. Scott var nere i lobbyn när jag kom, han är min make up artist här borta. Jag tog en snabb-dusch och sedan gjorde han mig fin och sedan blev det en sen frukost med kollegorna och telefonmöten. Vi skulle egentligen åkt till Gateway där vi har våra kontorsplatser men det var så mysigt att stanna i lägenheten så vi fortsatte från vardagsrummet.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Under dagen har vi varit på några möten. Även träffat min advokat som sköter visum-processen. Allt lär bli klart inom några veckor men nu fick jag rekommendationen att inte åka tillbaka hit under processen. För Louise del är det okej, hon är medborgare. Vi är på gång med ett LtD här (amerikanskt bolag) och Louise bor i lägenheten och förbereder så mycket som möjligt.

Det är mycket admin som behövs göras. . Jag får vara med på telefon under de 5-6 veckor som är kvar. Jag är så kär i lägenheten och vill inte alls lämna den, men jag får maxa dagarna som är kvar i NYC och sen njuta av sensommar i Sverige. Jag längtar verkligen efter att allt blir klart med visum. Jag har ju varit här mycket under den senaste tiden för att ta möten men jag har ju inte kunnat jobba här och ta betalt.

Snart blir allt mycket lättare … :- )