ANNONS

En viktig produkt att lyfta

/

I samarbete med Ellen

Som ni vet så har jag ett samarbete med företaget Ellen. Under samarbetets gång upptäckte jag deras Probiotisk Utvärtes Intim Crème. En probiotisk intimkräm med levande mjölksyrabakterier som består av bland annat naturlig, mjukgörande kokosolja – som dessutom är hormonfri. Genom Ellen har jag lärt mig att det kan finnas många orsaker till ett torrt och känsligt underliv, alltifrån obalans efter en graviditet till hormonförändringar i samband med klimakteriet.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Syftet med intimlunchen som hölls i början av sommaren var att lyfta diskussionen kring underlivsbesvär och genom mina samarbeten vill jag även kunna sprida information till mina följare. När jag och Jenny hade vårt möte inför eventet pratade vi om just intimkrämen och att den passar livets olika faser och kvinnor i alla åldrar, som dessutom rekommenderas av många barnmorskor. Jag brinner för att rekommendera produkter och bolag jag tror på, Ellens intimkräm är ett exempel på en sådan produkt. Det är en skonsam kräm som inte innehåller några hormoner. När man väl börjar använda den kan man inte sluta!

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Många lider i det tysta av olika underlivsbesvär. Förutom att denna diskussion inte riktigt kommer fram, så vet man heller inte om den egenvård som finns på marknaden och vad man själv kan göra. Desto viktigare att vi behöver lyfta ämnet intimhälsa på alla nivåer. Det ska vara självklart att veta vad som är normalt för sin intimhälsa och vad man kan göra för att må bra.

Vi har en mediabevakningstjänst som visar hur mycket som skrivs om mig, vilket är i snitt sju artiklar om dagen. Allt jag skriver om kan användas till olika rubriker och därför kan jag inte prata om allt jag vill eller vara för personlig. Men nu får det bli en rubrik om probiotisk intimkräm för jag vill verkligen tipsa om den här produkten! Ni hittar Ellens intimkräm här.

I samarbete med Ellen

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00