Teamets bil

I samarbete med Lexus

Idag har hela team Löwengrip Invest åkt till Näsby Slott för kick-off. Så härligt att samlas alla igen efter semestern! Det är otroligt mycket som händer nu i höst och en hel del förändringar, så en kick-off inför rivstarten passar perfekt.

IMG_1929

Som ni vet så är vi flera i mitt hushåll och då behöver vi fler bilar. Vi har olika bilar för olika situationer och tillfällen. Förutom två andra bilar hemma så har vi även en Lexus. Det vi älskar med den bilen är att den är extremt rymlig och har jättehög komfort. När vi ska åka långt är det den bilen vi kör med. I somras bilade Lovisa och barnen till Göteborg och då är vår Lexus det självklara valet, den är jätteskön att åka med och är en perfekt familjebil.

Idag tog Löwengrip Invest teamet den till Näsby Slott. Förutom att bilen är skön att köra så är den även miljövänlig. Lexus är ett av världens största premium-bilföretag och bilen upplever jag verkligen som premium. Det är väldigt smidigt att bilen kan göras om till 7-sitsig, vilket gör den perfekt till den stora familjen eller teamet. Utrymmet bak kan även användas till många resväskor. Vilket passar oss som reser mycket!

IMG_1930

Ni hittar min bil och Lexus alla övriga modeller här.

I samarbete med Lexus

 1. E skriver:

  Varför paraply när solen skiner? Som engelska gamla damer förr i tiden, eller?

 2. Malin skriver:

  ”Miljövänlig” var att ta i. Det är en hybrid och då går den delvis på bensin. Men å andra sidan är de mil den går sannolikt en fis i rymden jämfört med den miljöpåverkan ditt flygande, dina klädinköp och din övriga konsumtion står för. Allt är ju relativt…
  Undrar för övrigt när vi får ta del av dina företags miljöarbete, alltså arbetet för att skydda miljön, inte utnyttja den långt över de planetära gränserna utan hänsyn till kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov.

 3. Max skriver:

  Kör själv en Audi Q7 samt BMW X5 vilket slår Lexusen med hästlängder.
  Har haft Lexus RX450h och den var på tok för liten. Audi Q7 slår även min X5 i utrymme i bagaget, men X5 är en M50d så den är något snabbare än Q7an. Men komfortmässigt och utrymmesmässigt så är det Audi Q7, BMW X5, Volvo XC90 (ägde en tidigare) och sist Lexus RX450h.

 4. Jenny skriver:

  Vad härligt😃 jag bara älskar kick offer🙌
  Väldigt snygg bil😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..