Teamets bil

I samarbete med Lexus

Idag har hela team Löwengrip Invest åkt till Näsby Slott för kick-off. Så härligt att samlas alla igen efter semestern! Det är otroligt mycket som händer nu i höst och en hel del förändringar, så en kick-off inför rivstarten passar perfekt.

Som ni vet så är vi flera i mitt hushåll och då behöver vi fler bilar. Vi har olika bilar för olika situationer och tillfällen. Förutom två andra bilar hemma så har vi även en Lexus. Det vi älskar med den bilen är att den är extremt rymlig och har jättehög komfort. När vi ska åka långt är det den bilen vi kör med. I somras bilade Lovisa och barnen till Göteborg och då är vår Lexus det självklara valet, den är jätteskön att åka med och är en perfekt familjebil.

Idag tog Löwengrip Invest teamet den till Näsby Slott. Förutom att bilen är skön att köra så är den även miljövänlig. Lexus är ett av världens största premium-bilföretag och bilen upplever jag verkligen som premium. Det är väldigt smidigt att bilen kan göras om till 7-sitsig, vilket gör den perfekt till den stora familjen eller teamet. Utrymmet bak kan även användas till många resväskor. Vilket passar oss som reser mycket!

Ni hittar min bil och Lexus alla övriga modeller här.

I samarbete med Lexus