ANNONS

Kick off

/

Klockan är strax över tio och vi är klara med kick-offen för Löwengrip Invest här på Näsby Slott. Vi har haft en väldig rolig och mysig dag tillsammans. Det kändes skönt att få börja andra halvan av året såhär eftersom en del av bolaget faktiskt flyttar till NYC. Vi började med lunch, sedan har vi maxat dagen fram till sex och då körde vi vinprovning och sedan middag. Personalen här är helt underbara, vi alla stormtrivs. I bolaget har vi enormt mycket arbete framöver som väntar men vi är redo och peppade. Jag är tillbaka med full kraft.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det kommer fler bilder imorgon, nu väntar läsning (äntligen är jag tillbaka i min läsning som förut och plöjer böcker) och försöka sova innan midnatt i alla fall. Jag är så pirrig inför NYC imorgon. Herregud. Lägenhet!!

10
156

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00