Imorgon börjar allt

Sista dagen på semestern och sommarlovet tillbringades hos min mamma. Hon fyllde år i veckan så det blev tårta och firande. Barnen älskar att vara där och deras relation är bättre och starkare än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på. Så fint. Vi hämtade upp min bror också på vägen så vi hann få lite tid i bilen. Jag och min 26åriga bror är väldigt olika men vår passion för de vi älskar är lika starkt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv sex var vi hemma igen, jag köpte med mig sushi och så kom Gustav över. Min nya VD på Löwengrip Invest. Vi gick igenom lite saker inför kick off med teamet imorgon. Jag är så glad över att han är på plats, Gustav är verkligen pusselbiten som saknades. Ni kommer att få lära känna honom längre fram. Imorgon väntar som sagt kick off, Löwengrip Invest ska samlas på ett slott för lunch, möten, middag och häng. På tisdag flyger halva gänget till NYC. Nya byrån (som ägs av Löwengrip Invest) ska ju etableras. Herregud vilken spännande höst.

På tisdag eftermiddag kommer jag att sätta i nycklarna till lägenheten på Upper East. Livet! Jag är så stolt och glad. Allt går.

  1. Sandra skriver:

   Va? Det står saltängens gård…

 1. Oj, vilken fruktansvärt lökig meny. ”Pappa” skulle vara större, lyxigare och dyrare. Hur daterat?

  1. M skriver:

   Barnen kanske tycker det är jätte kul att det finns en pappa meny!
   Varför blir folk så kränkta över exakt och precis allt? Jisses

 2. Ulrika skriver:

  Hur blir det med bloggen, kommer den försvinna på svenska nu?

 3. m skriver:

  Spännande, då får vi snart veta när Löwe lanseras och kommer till HM’s butiker.

 4. Mickan skriver:

  Det rullar på bra på FB nu. Ljuvligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..