ANNONS

Gillis simmar!

/

Stor dag idag! Gillis har nämligen lärt sig att simma. Vi har alla trott att de skulle lossna under semestern och så gjorde det äntligen det. Glädjen och stoltheten hos Gillis har varit dagens stora höjdpunkt. Efter att han upptäckte att han kunde simma själv så har vi knappt lämnat poolen idag. Så roligt. Vi har varit i från 11-17 med lite paus för lunch. Sally blev lite avis tror jag över att Gillis ”drog iväg i utvecklingen”, de är annars rätt jämna på mycket och bästa kompisar.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Igår var vi och åt på Bahn Hoi inne i St Tropez. Vi har verkligen mysiga och roliga kvällar tillsammans. Antingen går vi ut eller så äter vi hemma och har filmkväll sent hela gänget. Ikväll har vi ätit tacos och just nu tittar vi på Spy Kids. Igår såg vi Ants. Stor favorit!

69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00