ANNONS

Maxime Plage

/

Vi har ett ställe som vi älskar här borta som egentligen har världens sämsta service men vi kan inte låta bli att gå dit. Borden ligger på stranden, maten är fantastiskt god men man får vänta. Och vänta. Ibland är det faktiskt värt, vi gillar restaurangen ändå.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi kom hem från middagen vid halv elva igår, Sally somnade direkt men Gillis och jag tog fram snacks och myste en stund framöver en film i soffan. Sally har alltid tytt sig mer till mig och Gillis till Odd men det har börjat hända något nu på senare tid vilket är så mysigt. En massa närhet och många långa samtal om allt möjligt. Han är en sån fin kille Gillis. Klok.

Copyright 2019. All rights reserved.

Utsikt från mitt sovrum, jag kommer nog tillbaka till huset nästa år också. Ljuvligt. Det har fungerat så bra med resorna med barnen (Odd ville inte köra två veckor i taget) och Lisa som är ny in i familjen. Barnen älskar henne och vi fungerar bra hela gänget tillsammans. Lisa och Lovisa fortsätter köra som ett team när vi kommer hem. Att rekrytera personer som ska vara så tajt med en familj är otroligt svårt på många plan men där har verkligen bättre än jag kunnat önska mig.

76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00