ANNONS

Tillbaka i Frankrike

/

Det var en härlig känsla att komma hit igår. Jag hämtade upp barnen hos Odd vid fyra, sedan pannkakor på Arlanda och flyg till Nice. Barnen ritade och jag läste ut en bok. Tiden gick fort.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi klev upp halv elva imorse. Långt ifrån vardagsrutiner. Vi kramades länge i sängen och sedan väntade rostade smörgåsar med nutella. Efter det har vi alla badat i stort sett hela dagen. Sedan blev det bröllop här hemma, Sally ville nämligen gifta sig med mig. Lovisa var vigselförrättare, Gillis ansvarade för ringarna och Lisa skötte musik. Sally hade tagit på sig sin finaste klänning. Vi alla tyckte att det var väldigt roligt. Och jag inte inte heller låta bli att tänka på Stina Wollters sommarprat igen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska vi snart åka iväg och äta middag på ett av våra stammis-ställen på stranden. Vi ska fira lite extra på grund av bröllopet… :- )

18
261

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00