ANNONS
Integritet på Tailsweep

Framsteg i matematik

/

I samarbete med Albert

Tillbaka i huset i St Tropez. Härligt! Vi är äntligen här igen. Sista veckan och semestern börjar lida mot sitt slut. Vi ska passa på att njuta till fullo nu. Varva med lite läsning och matematik blir det också. Kan vara bra att låta hjärnan jobba lite trots semester och sommarlov – Speciellt när vi får in kvalitétstid tillsammans.

Albert blogg 1

Jag och barnen fortsätter räkna på mattetal här och förbereder Gillis ännu mer inför skolstart. Är så glad att vi gör honom redo för att börja skolan för första gången. Stort kliv från förskolan. Lektioner och läxor, så spännande! Kul att vi kan tjuvstarta lite…Att Sally också vill sitta med och räkna gör mig glad. Alltid mysigt att göra saker ihop tycker jag. De har gjort stora framsteg sedan vi började räkna med Albert. Påminner om Alberts sommarkampanj som pågår till den 20/8 – Testa gratis fram till skolstart här. Läxhjälpen som Albert erbjuder i matematik gäller för barn i förskoleåldern upp till gymnasiet! Dessutom är det väldigt lättillgängligt, som nu på semestern.

Albert blogg 2

Att räkna med Albert har verkligen varit uppskattat hos mina barn. Samtidigt som de får lösa matteuppgifter så har de en rolig stund! Många förknippar nog matematik med tråkiga läxböcker och kluriga tal – men Albert gör det hela till en annan upplevelse. Bygger vi upp en rolig koppling till matematik för barnen redan nu, kommer det uppskattas när de är äldre. Tack Albert!

I samarbete med Albert

14

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00