Dygn i Sthlm och ny VD för Löwengrip Invest

Jag kom till Sverige i tisdags. Det blev en liten roadtrip till Skåne och dagar längs Göteborgs kust. Ljuvliga dagar. Igår eftermiddag landade jag i Stockholm och jag åt middag med min nya VD för Löwengrip Invest – Gustav. Det är en helt ny bolagsgrupp vi bygger och det känns väldigt spännande. Vi letar också nya lokaler igen i Stockholm där Löwengrip Invest, Isabella Löwengrip Foundation (min stiftelse) och Löwengrip Beauty kommer att sitta. NTH har jag valt att sälja min del i men kommer istället fortsätta att äga Hermine Hold. Just nu är vi i en process med visum till mig och anställda och etablera bolag i USA. Jag ser fram emot att få göra mig hemma i lägenheten på Upper East nästa vecka. Overkligt men underbart.

Det är en ny livsfas som tar fart och jag är så glad över allt. Det kräver mycket mod, ibland känns det som att man puttar berg framför sig men jag är van att leva med den känslan.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tog en promenad och jobbsamtal på telefon efter middagen igår, det kändes bra att vara tillbaka på Lidingö. Ser fram emot att få åka ut med båten när vi är hemma från Frankrike. Nu väntar ett frisörbesök hos bästa Emelie och sedan fota en kampanj innan jag ska plocka upp världens bästa barn och flyga till huset. Lovisa och Lisa är på plats och hämtar upp oss.

 1. Hur kommer det sig att du valt att sälja din del? Kan du berätta mer om det? 🙂

 2. Ida skriver:

  Har du bytt ut din Panamera mot en Cayenne eller är det kanske någon annans bil på bilden?

 3. Sofie skriver:

  Varför kunde inte Odd få nyttja huset förra veckan med barnen? Känns som att det hade varit smidigast för de små liven än att flänga fram och tillbaka? Och deras bästa borde väl gå först?

  1. E skriver:

   Varför förutsätter du att han inte har fått det? Han vill kanske inte! Isabella skrev ju i sitt första inlägg om huset att han skulle komma dit och bo så uppenbarligen så fanns det en inbjudan som han måste ha tackat nej till.

   Och ”stackars” barn?! Barn är formbara så länge grundtryggheten finns där och trygga verkar dom barnen vara helt och hållet

  1. c2 skriver:

   Sofie
   Jag tror nog att Odd själv vet vad som är bäst för honom och barnen. De har ett ställe i skärgården och det älskar säkert barnen! Bada, fiska, plocka bär och ha kul i den svenska sommaren är ofta ljuvligt för barn.

  1. m skriver:

   Odd är nog klok nog att leva sitt eget liv med barnen.

   1. Ika skriver:

    Hur vet du att han gör det?

 4. Men Isabella, det heter Upper East Side och inte bara Upper East….

  1. R skriver:

   Jag bodde i NY i ett par år och hörde vad infödingarna kallade olika stadsdelar.
   Upper east side kallades ofta Upper East.
   Greenwich village blev The village i folkmun.
   Central Park kallas oftast The park eftersom alla ändå fattar vilken park man menar.
   Wall street, i betydelsen de finansiella kvarteren, kallas The street av finansnissarna.
   Osv osv.

 5. Sussie skriver:

  Det finns ett konto på instagrams om heter @griploov, kontot går ut på att han skriver (verkar smått besatt) om Isabella Löwengrip.

  1. m skriver:

   Bra att du berättar det för alla här då (och att kommentaren blir godkänd)

  1. Mi skriver:

   Han skriver ju om fiktiva personer 🙂 (med hög igenkänningsfaktor och tydliga taggar.) humor tycker jag. Mitt i prick.

   1. Angie skriver:

    Klart du tycker Mi.
    Själv tycker jag att det är ett väldigt omoget konto. Förutsätter att det är en vuxen kvinna eller man som driver det, vilket gör personen sorglig. Även ni som tycker det är roligt och låter en vuxen människa hålla på så här och ändå hoppas att våra barn inte ska växa upp och vara elaka nättroll eller mobbare i verkliga livet.

    1. Mi skriver:

     ”blondinbella” och varumärket är också fiktivt. Och säljer genom provokation och uppmärksamhet. Långt ifrån mobbning att driva med ett fenomen. Tror inte nån av oss känner nån verklig person, familj, liv genom denna blogg. Ta det inte så personligt, det gör inte Bella heller. Hon e smart.

     1. Angie skriver:

      Jaha så känner du. Kan ju hoppas i så fall att någon skapar ett konto om dig och skriver osanningar så kan vi ju se hur kul det är. Tar det inte personligt men tycker det är sorgligt med vuxna människor som inte lärt sig hur man beter sig. Men världen är full av er 🙂 det enda jag kan lära mina barn är att stå upp mot sånna som er och bli bra människor.

      1. C skriver:

       Du borde lära dina barn att vara kritiska också, men kanske svårt med en så blåögd mamma.

       1. Angie skriver:

        Tack för rådet. Är inte blåögd eller naiv, men heller inte elak.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..