ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dygn i Sthlm och ny VD för Löwengrip Invest

/

Jag kom till Sverige i tisdags. Det blev en liten roadtrip till Skåne och dagar längs Göteborgs kust. Ljuvliga dagar. Igår eftermiddag landade jag i Stockholm och jag åt middag med min nya VD för Löwengrip Invest – Gustav. Det är en helt ny bolagsgrupp vi bygger och det känns väldigt spännande. Vi letar också nya lokaler igen i Stockholm där Löwengrip Invest, Isabella Löwengrip Foundation (min stiftelse) och Löwengrip Beauty kommer att sitta. NTH har jag valt att sälja min del i men kommer istället fortsätta att äga Hermine Hold. Just nu är vi i en process med visum till mig och anställda och etablera bolag i USA. Jag ser fram emot att få göra mig hemma i lägenheten på Upper East nästa vecka. Overkligt men underbart.

Det är en ny livsfas som tar fart och jag är så glad över allt. Det kräver mycket mod, ibland känns det som att man puttar berg framför sig men jag är van att leva med den känslan.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tog en promenad och jobbsamtal på telefon efter middagen igår, det kändes bra att vara tillbaka på Lidingö. Ser fram emot att få åka ut med båten när vi är hemma från Frankrike. Nu väntar ett frisörbesök hos bästa Emelie och sedan fota en kampanj innan jag ska plocka upp världens bästa barn och flyga till huset. Lovisa och Lisa är på plats och hämtar upp oss.

39
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00