Västkusten

Kaffe i solen, vågor som skvalpar, doft av saltvatten och fötterna på varma träplankor. Så mysigt. Jag är kvar på västkusten i några dagar innan jag ska hämta barnen på måndag och flyga tillbaka till huset i Frankrike. Lovisa är i huset där så länge så det står inte tomt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har haft en fantastisk semester och känner mig snart redo att komma tillbaka. Men jag har tio dagar tillgodo så jag njuter av dom.

 1. Babben skriver:

  Saknar rapport i bild och text om vad världens
  ” blivande mäktigaste kvinna” ätit och druckit i dagarna. Bilder på några ljuvliga maträtter kan du väl bjuda på?

  1. I skriver:

   Att publicera bilder på vad man äter ingår ju i vulgär kultur (om man inte är matskribent). Passar inte ihop med galamiddagars fina matkultur som nu gäller.

 2. Jenny skriver:

  Men alltså åh vad härligt 😍Njut😊

 3. m skriver:

  Måste bli tufft att bli världens mäktigaste kvinna medan du ska fördela tiden mellan Göteborg (antar att han är minst lika upptagen som du med karriär och egna barn), Stockholm (barnen) och New York.

 4. B skriver:

  Det är väl miljardären som drar. En annan gång då är det kanske läge att planera hyrning av hus lite bättre så att det utnyttjas. Har man det gott ställt eller någon annan betalar så spelar det vän ingen roll. Ja du gör vad du vill förstås på din semester tycker bara att det är slöseri och synd ett sådant fantastiskt hus.

 5. Ika skriver:

  Lite extra tänk blev det Iaf. Hon kunde faktiskt åkt dagen innan.
  O barnen kom dagen efter. Så ngt brydde hon sig om miljön.
  Så visst händer det grejer……..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..