Båstad

Jag har lämnat rivieran några dagar för Sverige, rättare sagt Båstad. Det regnade när jag kom men idag är det superfint väder. Vi bor på hotell Skansen men idag åker vi vidare. Jag har träffat många av mina fantastiska följare här borta och det gör mig lika glad varje gång. Jag tycker att det är så modigt att komma fram och ge beröm. Det betyder mycket för mig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Att få vakna upp till det här!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs lite senare, kram

 1. Sofia skriver:

  Det var länge sedan bloggen hade så många kommentarer. Alla går i fällan…

  1. Ika skriver:

   Även du o jag😄

 2. Sophie skriver:

  Båstad är verkligen mysigt. Så skönt för dig att få komma dit under din semestertid. Avundas. 🥰

 3. Lisa skriver:

  Isabella hade ju faktiskt kunnat tagit segelbåt till Båstad. Tips från en miljökämpe.

  1. Penny skriver:

   Stackars fiskar som blir rädda för båten som åker över dem.

 4. Anna skriver:

  Fantastiskt om du är kär, Isabella och åker till Båstad för att möta den du tycker om (om det är anledningen till att du är där). Många av er som skriver här i kommentarsfältet agerar som mobbare, det gör riktigt ont i mig att läsa vissa av kommentarerna. Man kan och får ifrågasätta och vara nyfiken på de val Isabella tar, men behålla en god ton.

  1. C skriver:

   Håller med dig Anna. Jag förstår inte varför någon lägger tid på att läsa en blogg de ogillar så mycket. Är väl bättre att läsa och lägga tid på något man gillar. Konstruktiv kritik är ju en sak, men alla dessa elaka kommentarer är mycket märkligt.

   1. B skriver:

    Kanske för att konstruktiv kritik inte funkat hittills?

    1. Svar till B,

     Om du anser att konstruktiv kritik inte fungerat hittills så ger det inte dig eller någon annan ett skäl att mobba och förminska andra människor! Det finns inget skäl någonsin att förminska, trycka ner medmänniskor eller fälla elaka kommentarer ALDRIG NÅGONSIN!. Dom som läser Isabellas blogg, kan tycka vad ni vill om hennes val, men det ger er inte rätt att trycka ner någon, ni kan välja att sluta läsa om ni retar er på henne och hennes val.
     //Berith

     1. Maria skriver:

      Men snälla Beirut, får du betalt för att stalka Isabella Löwengrip i allt hon gör och skriver? Tröttsamt

   1. annika skriver:

    Håller med, varför lägga så mycket tid på något man ogillar?????? Följ någon annan som inspirerar er där ni kan ge snälla kommentarer, ni kommer att må mycket bättre.

    1. I skriver:

     Här har vi en självutnämnd psykolog. Såå ljuvligt!

     1. V skriver:

      😂

  1. Grodan skriver:

   Nej vi är inte mobbare. Vi ifrågasätter Bellas flängande. Vilket vi har rätt att göra. Lika väl som bella har rätt att flänga runt med flyg. Men bara för att man har rätt till något innebär det inte att man inte får står oemotsagd.

   1. Glöm inte att detta är ett (hårt) modererat kommentarsfält. Isabella väljer aktivt att publicera kommentarerna och har själv sagt att hon vill ha en viss mängd negativa. Det är en del av hennes affärsupplägg. Se och lär av näringslivets mäktigaste kvinna 😉

   1. varfør skulle vi ha rætt att ifrågasætta Isabellas val? anser du att alla och en var har rætt att ifrågasætta dig och dina privata val på ditt arbete?

    1. Bj skriver:

     Detta är en säljblogg med syfte att influera läsarnas val, givetvis får läsarna då ge sina åsikter! Var inte en död fisk!

   1. Mia skriver:

    Ni läser bloggen, kommenterar osv = ger isabella intäkter så då kan hon konsumera och resa mer 😛

  1. Karin skriver:

   Vem mobbar Anna? Skärp dig!

   1. Malin skriver:

    Ingen mobbar Anna. Eller skulle det vara ett kommatecken?

    1. MrsT skriver:

     Malin: 😂😀👍🏻💪🏻❤️

  1. I skriver:

   Intressant att ingen nämner moderatorn. Hens uppgift är att säkra god ton i kommentarsfältet. Hen verkar dock förlita sig på någon slags kamratuppfostran.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..