Färgglad sommarsyssla

I samarbete med Goodiebox

Älskade semestertider. Långa dagar och mycket tid för massvis olika aktiviteter. Som många andra dagar här i St Tropez har jag spenderat många timmar vid poolkanten. Som en semester bör spenderas. En annan härlig semestersyssla är att testa nya skönhetsprodukter. Ni vet ju hur mycket jag älskar allt som har med skönhet att göra!

Goodiebox Blog 1

Häromdagen passade jag på att öppna upp min Goodiebox. Glad över att den kom med ner hit! Denna månad är temat ”Wear Your Pride” – vilket jag älskar. Ett pride-tema med en massa färgfyllda produkter. Väldigt spännande att se alla månaders olika teman på prenumerationslådorna. Temat skiftar nämligen varje månad.

Goodiebox Blog 2

Detta är min andra skönhetsbox från Goodiebox och wow, vilken ljuvlig mix av skönhetsprodukter. Två härliga ansiktsprodukter från Clinique, en färgglad sheet mask från INC.redible, underbar palett med ögonskuggor från Laritzy med tillhörande borste från Niré och ett fint läppstift från Mesauda Milano. Vissa är nya varumärken för mig, kul att testa!

Goodiebox Blog 3

Värdet på denna box ligger på 910kr – men kostar endast 199kr med Goodiebox. Är ni nyfikna på Goodiebox och vill kika på innehållet från deras tidigare boxar kan ni göra det här!

I samarbete med Goodiebox

 1. Linnea skriver:

  Jag har prenumererat på Glossybox i omgångar. Där får man åtminstone fullstora förpackningar i princip jämt. De där småtuberna från Clinique du visar bild på delar de ut gratis i kassan på Kicks. Så detta är ett företag som kopierat Glossybox affärsidé, men har sämre produkter och kostar betydligt mer?

 2. Jenny skriver:

  Hej! Detta har inget med inlägget att göra men måste bara berätta att jag är i v.26 och har precis läst din bok ”Baby boost”. Jag älskar den! Jag kommer att tipsa alla mina vänner att läsa den. Tack så hjärtligt för denna bok! Kram

 3. Anni skriver:

  Kan vi inte bara köpa saker när vi behöver dem? Måste vi konsumera saker vi kanske inte ens vill ha? Miljökrisen är på riktigt. Om vi inte agerar kommer vi inom väldigt kort ha miljontals miljöflyktingar och matbrist, hela djurarter kommer dö ut. Ingen behöver en box med plast när vi måste minska vår konsumtion drastiskt. Nu!

 4. Kul med nya boxar. Älskade paletten men ärligt talat så sminkar jag mig inte så mycket så jag vet inte om det är något för mig? Att ha en skönhetsbox är ju WOW för jag älskar också skönhet men när det kommer till kritan så sminkar jag mig knappt och med väldigt neutrala färger i sånt fall så boxar är inte min grej.

  Ha en fin dag bästa du <3 Njut av solen för här verkar den ha tagit slut ..

 5. Emma skriver:

  Förstår att det är värt för Isabella men företaget som betalar för detta (minns inte end namnet och vill inte skrolla upp) vad tjänar ni på det undrar jag? Tänk om och gör rätt, så här mycket marknadsföringspengar hade ni kunnat lägga någonstans bättre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..