Fantastiska Stina Wollter

Jag har haft en dag för mig själv i huset. Tjejerna reste hem med barnen imorse. Vi har haft en sådan fin vecka ihop att jag fick världens separationsångest igår när barnen skulle sova. Sista natten. De slutade med att jag la mig i deras sovrum, mellan dom och sov där istället. Båda la sig tätt intill mig och myste. Ljuvligt. Imorse vinkade vi hejdå halv åtta och jag gjorde en kopp kaffe och satte mig ute och jobbade.

Under dagen har jag varvat jobb och samtal med kollegorna, solat och lyssnat på Stina Wollters sommarprat. Herregud. Det kan vara det bästa jag har lyssnat på. Jag satt tillslut vid poolkanten och grinade till hennes berättelse.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På eftermiddagen åkte jag in till St Tropez för shopping och massage på Hotel de Paris. De har ett Clarines-spa där som är väldigt bra.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag köpte en glass på Barbarac och gick förbi hamnen. Jag älskar denna plats.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid åtta hade jag ett USA-samtal. De flesta kvällar sedan några veckor tillbaka har sett ut så. Våra kunder i byrån är ju amerikaner och kanadensare så tidsskillnaden gör att kvällarna blir bokade men det är bara roligt. Jag gillar att kunna flyta in och ut i jobb konstant. Imorgon checkar jag dock ut i några dagar. Stor kram.

 1. Anonym skriver:

  Om min förälder hade vinkat av mig vid hemmet och låtit någon annan ta mig dit jag skulle hade jag nog blivit väldigt ledsen. Följ barnen till flyget, vinka av dem!

 2. Sophia skriver:

  Är tanken att du ska sluta blogga nu i och med din USA-satsning? Känns som bloggen lixom fasas ut just nu med nästan ingen uppdatering längre.

  1. Maria skriver:

   Så är det absolut!

  1. Ulrika skriver:

   Hon har ju semester!! Jisses vad ni går hårt åt!

  1. Lotta skriver:

   Bloggen är ett av hennes jobb. Hon är på semester så att hon tar en paus från bloggen är inget konstigt.

 3. Malin skriver:

  Kommer du att vara på Vogues septemberomslag? Har dålig uppkoppling i sommarstugan men hann snappa upp att det ska vara en ung, inflytelserik svensk kvinna. Tänkte genast på dig. Du är bara 28 och har startat och drivit företag, skrivit böcker och tänker jobba med välgörenhet.

  1. C2 skriver:

   Malin
   Jag tror det är Camilla Läckberg.

  1. Anonym skriver:

   Älskar din ironi, Malin. Medveten eller omedveten. Greta Thunberg (som kommer att fronta Vogue) är inte ens 18 fyllda och hon har påverkat världen och den allmänna opinionen som ingen tidigare. Det går liksom inte att sätta Isabella ens i samma publikation som Greta – för vad har Isabella egentligen åstadkommit, förutom att framhålla sig själv, sitt så kallade bolagsbyggande och sin rikedom? Me, me, me, myself and I.

   Jag förstår inte att jag ännu följer den här bloggen, men jag kan på nåt vis inte låta bli – det är som en peepshow där huvudrollsinnehavaren flyter allt längre från verkligheten utan att verka förstå det själv och man kan inte sluta titta för man vill se hur det ska sluta.

   Om Isabella använt sin entreprenörsanda till att åstadkomma skillnad för miljön, om hon påverkat sina miljoners (egenupplevda) följare till att faktiskt ta ansvar för våra barns framtid – DÅ hade jag haft respekt för henne. Nu är hon bara en sorglig figur som på något vis står för allt det som är vår världs stora problem – vårt egocentrerade sätt att fortsätta konsumera, flyga och blunda för att världen faktiskt, just nu, går under. Kvar står våra barn med en oviss framtid.

   1. V skriver:

    Håller med, men ja – Greta blir coachad vet du va?

    1. Ika skriver:

     Det skulle vara en kvinna. Greta betraktar jag ännu som ett barn.

   1. You nailed it!
    Tänker exakt likadant och jag kan inte sluta läsa förrän jag fått se hur det slutar ( eller när B börjar blogga på enngelska). Men det är trots allt kommentarsfältet som är behållningen i den här bloggen😉

   1. Emma skriver:

    Håller med! Isabellas livsstil gör det väldigt svårt att känna respekt för henne. Hon tar noll ansvar för sina barns (och våra barns) framtid och jag undrar hur hennes ungar kommer att ställa sig till det när de är vuxna. De kommer att minnas alla flygresor och undra vad deras mamma gjorde. Det är bara pengar,pengar, pengar som gäller i Isabellas värld.

   1. Jasna skriver:

    Så sant 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

   1. Maria skriver:

    Håller med dig helt och hållet, Anonym. Visst kan man kanske, på någon nivå, bli imponerad av Isabellas entreprenörsskap. Tjejen är ju driven och så. Men om man tänker lite längre och innehar ett litet uns av kritiskt tänkande…Allt Isabella gör ät ju oerhört ytligt och i total avsaknad av verklighetsförankring. Särskilt när det kommer till miljö och miljöansvar. Ändå har hon två små barn själv, så hur tänker hon…? Dessutom verkar barn i Isabellas värld bara vara några söta accessoarer, som små vuxna som skjutsas än hit än dit. Man bör ju fundera på vad det gör med dessa barn. Ännu en generation (efter 90-och 00-talisterna) som är fullkomligt uppslukade av sig själva. Som du skrev, Anonym: Me, me, me myself and I.
    Till er som går i taket nu och blir kränkta på Isabellas eller egen bekostnad: Lugna ner er lite. Alla har rätt att ha åsikter, utan att det för den sakens skull ska kallas hat. Kritiskt tänkande är sunt. Inget är svart eller vitt. Ni lär er det, när ni blir lite äldre och/eller mognare.

   1. Anna skriver:

    Det är fruktansvärt grymt av Gretas föräldrar att utnuttja henne som de gör. Avdankad misslyckad operasångerska som utnyttjar sin dotter som uppenbarligen har Downs syndrom. Tragiskt! Dessutom är allt med ”Klimathotet” bara bull som de flesta tänkande människor vet.

    1. Avdankad och misslyckad…? Downs Syndrom…?
     Du borde skämmas på riktigt, blir nedslagen och orolig av din kommentar, du mår inte bra och jag hoppas för din skull att du har någon som älskar dig och kan ta hand om dig för du behöver verkligen någon som ger dig lite kärlek och omtanke…

     1. Lisa skriver:

      Catharina du har tydligen missuppfattat det gäller INTE Isabella, utan Greta.

      1. Maria skriver:

       Jag tror att Anna har missuppfattat det mesta i livet.
       Kanske du blandar ihop kromosomavvikelsen Down syndrom med Asperger syndrom? Du kan ju börja med att reda ut dem så tar du klimat och vad en karriär är sen.

     1. K skriver:

      Likväl som föregående person inte bör svänga sig med diagnoser om människor hon inte vet något om så gäller detsamma dig.
      Den här fåniga grejen att alltid säga till folk ”du måste må dåligt, sök vård….” osv.
      Lägg ner, det är en härskarteknik.
      Vederbörande kanske blir uppiggad av att tjafsa med folk i kommentarsfält. Du vet inget om hens bevekelsegrunder.

  1. S skriver:

   Nä, det är Greta det handlar om

  1. Nilla skriver:

   Det är Greta Thunberg som kommer att pryda omslaget.

  1. G skriver:

   Bra att du repeterar saker hon gjort som om hon glömt det själv. 😂

  1. M skriver:

   Nej, det blir Gretha!

  1. Lisa skriver:

   Det är naturligtvis Greta 😊 Tror inte Meghan Markle vet vem Bella är…

  1. Maria skriver:

   Haha! Rolig koppling ändå. Jag tänkte direkt på Greta..

  1. p skriver:

   Greta är det

 4. W skriver:

  Är så glad att du träffat en äldre man! Jag själv är 20 och träffar en man som är 50 och det är helt fantastiskt. Önskar er all lycka!!

  1. G skriver:

   😱

 5. Louise skriver:

  Lyssnade oxå på Stina Wollter sommarprat och blev väldigt berörd av de hon pratade om.
  Ha en fortsatt fin sommar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..