ANNONS

Fantastiska Stina Wollter

/

Jag har haft en dag för mig själv i huset. Tjejerna reste hem med barnen imorse. Vi har haft en sådan fin vecka ihop att jag fick världens separationsångest igår när barnen skulle sova. Sista natten. De slutade med att jag la mig i deras sovrum, mellan dom och sov där istället. Båda la sig tätt intill mig och myste. Ljuvligt. Imorse vinkade vi hejdå halv åtta och jag gjorde en kopp kaffe och satte mig ute och jobbade.

Under dagen har jag varvat jobb och samtal med kollegorna, solat och lyssnat på Stina Wollters sommarprat. Herregud. Det kan vara det bästa jag har lyssnat på. Jag satt tillslut vid poolkanten och grinade till hennes berättelse.

Copyright 2019. All rights reserved.

På eftermiddagen åkte jag in till St Tropez för shopping och massage på Hotel de Paris. De har ett Clarines-spa där som är väldigt bra.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag köpte en glass på Barbarac och gick förbi hamnen. Jag älskar denna plats.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vid åtta hade jag ett USA-samtal. De flesta kvällar sedan några veckor tillbaka har sett ut så. Våra kunder i byrån är ju amerikaner och kanadensare så tidsskillnaden gör att kvällarna blir bokade men det är bara roligt. Jag gillar att kunna flyta in och ut i jobb konstant. Imorgon checkar jag dock ut i några dagar. Stor kram.

80

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00