ANNONS

Storm igår

/

En vecka svischar förbi alldeles för fort med barnen. Imorgon flyger de iväg hem till pappa. Sally snappar upp nya franska ord hela tiden vilket är så roligt. Hon kan redan fler än vad jag kan. Idag har vi badat hela dagen vid poolen men igår var det storm och det blev strömavbrott i flera timmar på kvällen. Tjejerna var iväg så det var bara jag och barnen hemma, jag är egentligen lite åskrädd men fick hålla mig lugn för barnens skull. Vi tände ljus när de började skymma och så gjorde vi smörgåsar till middag. När tjejerna kom hem fick de klättra över grindarna eftersom de också gick på el. Borde inte just den ha en egen reserv så att man kommer ut?

Det var faktiskt lite mysigt med strömavbrott (minus stormen då….), barnen och jag la oss i deras stora säng och så berättade vi sagor för varandra länge. Jag berättade om babbelfiskarna (från liftarens guide), de tyckte barnen var hysteriskt roligt och smart.

Copyright 2019. All rights reserved.

Denna kille börjar skolan i augusti! Men lite mer semester och lov är kvar för oss allihopa.

Jag har en barnfri vecka som väntar imorgon och sedan kommer barnen tillbaka hit en vecka till. Att hyra ett hus hela semestern var de bästa beslut jag någonsin har tagit. Lugn och ro.

81

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00