Storm igår

En vecka svischar förbi alldeles för fort med barnen. Imorgon flyger de iväg hem till pappa. Sally snappar upp nya franska ord hela tiden vilket är så roligt. Hon kan redan fler än vad jag kan. Idag har vi badat hela dagen vid poolen men igår var det storm och det blev strömavbrott i flera timmar på kvällen. Tjejerna var iväg så det var bara jag och barnen hemma, jag är egentligen lite åskrädd men fick hålla mig lugn för barnens skull. Vi tände ljus när de började skymma och så gjorde vi smörgåsar till middag. När tjejerna kom hem fick de klättra över grindarna eftersom de också gick på el. Borde inte just den ha en egen reserv så att man kommer ut?

Det var faktiskt lite mysigt med strömavbrott (minus stormen då….), barnen och jag la oss i deras stora säng och så berättade vi sagor för varandra länge. Jag berättade om babbelfiskarna (från liftarens guide), de tyckte barnen var hysteriskt roligt och smart.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Denna kille börjar skolan i augusti! Men lite mer semester och lov är kvar för oss allihopa. Jag har en barnfri vecka som väntar imorgon och sedan kommer barnen tillbaka hit en vecka till. Att hyra ett hus hela semestern var de bästa beslut jag någonsin har tagit. Lugn och ro.

 1. Vet inte om ni fortfarande försöker dölja barnens ansikte men jag tycker att man ser Gillis ansikte väldigt mycket på bilden.

  Annars väldigt kul att läsa om ert liv och se vilken resa du gjort alla dessa år. Tror verkligen på att du når ditt stora mål inom ett par år .

 2. Babelfisk* menar du nog. Från Babels torn, inte som i att de babblar…

 3. Skönt att kunna byta miljö och inte vara så igenkänd där. Hoppas din vistelse gör att du kan ladda batterierna. Har man möjlighet och önskan att få resa så ska man göra det. Jag har inte det, men har trivts jättebra i Sverige på min semester.

 4. Elise skriver:

  När man talar varmt för en sådan här livsstil som innebär mycket resande med flyg osv – så ta åtminstone 5 minuter och lyssna på denna enastående tjej – för våra barns skull:

  https://www.youtube.com/watch?v=FWsM9-_zrKo

  Tack

 5. Emma skriver:

  I expressen står det att jordens resurser är slut för i år. Svenskar lever som om vi hade fyra jordklot. Du lever som om det fanns 10 jordklot. Inte klokt att FLYGA barn fram -och tillbaka sådär. För att du prompt ska semestra fem veckor i annat land och för att ni inte väljer att ha barnen längre perioder.Vad kommer dina barn att säga när de är vuxna om ditt icke-existerande miljötänk?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..