ANNONS

Elton John Aids Foundation

/

Vilken kväll det blev igår! Det var Elton John Aids Foundation som anordnade en gala i Antibes. Jag tog med mig min blivande generalsekreterare Marisol och åkte dit. En fantastisk kväll.

Copyright 2019. All rights reserved.

Påväg i bilen. Säkerhetspådraget är alltid stort på sådana här tillställningar, vår chaufför måste ha en speciell lapp på framrutan som hämtas ut dagen innan och man slussas runt och alla måste visa ID och så kollas väskor. Bara att ta sig in på festen från att bilen närmar sig huset tills att du kliver ut tar minst en halvtimma.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Röda mattan (som väldigt sällan är röd). Jag bar en klänning från Carolina Herrera.

Copyright 2019. All rights reserved.

Med Marisol!

Copyright 2019. All rights reserved.

Och med Alessandra, en nyfunnen vän

Copyright 2019. All rights reserved.

Dags för middag! Det roligaste på hela middagen tycker jag är auktionerna. Jag älskar det. Fartfyllt och lite pirrigt. Förra galan ropade jag och en killkompis hem en expedition till Svalbard. Det blir en upplevelse!

Copyright 2019. All rights reserved.

Elton John välkomnade alla och berättade om hans stiftelse som jobbar mot Aids.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Chris Martin sjöng!

Copyright 2019. All rights reserved.

Dags för efterfest… Otroligt rolig kväll! Och Marisol och jag fick med oss en massa bra inför min gala den 21 oktober i Stockholm.

Copyright 2019. All rights reserved.

Idag åkte Marisol hem och jag har hängt på stranden med barnen. Eller vi har faktiskt varit i vattnet mest, riktigt varmt idag.

61
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00