Pooldag och tomtebloss

Åh, det är underbart att vara tillbaka. Det har nog inte hänt på väldigt länge att jag har varit på samma ställe i fem veckor. Nu har halva tiden gått och jag vill inte alls att det ska ta slut. Jag är så rivieran-kär! Lugn och ro men samtidigt finns det alltid något att göra, människor att träffa – om man vill. Jag har varit rätt osocial med vänner sedan jag kom hit men imorgon väntar Elton John Aids foundation-gala i Antibes. Det blir en kväll mixat med vänner, nya bekanta och så flyger Marisol in imorgon för att gå med mig. Marisol kommer ju vara generalsekreteraren för min stiftelse så det är klokt att ha henne med. Jag ser fram emot kvällen. Så mycket inspiration.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag har vi varit mycket vid poolen och på kvällen gick vi till vårt stammis-ställe som ligger på stranden här i Sainte-Maxime och åt middag. Lovisa fyllde år igår så vi bad restaurangen komma in med tomtebloss när vi åt efterrätt. Barnen tyckte att de var väldigt kul! Nu sover barnen, vi hörs imorgon. Kram!

 1. Ann skriver:

  Jättefin baddräkt, smickrande för figuren. Väldigt fin figur du fick i den. Så härligt ni har det, helt underbart ställe så vackert. Måste vara underbart och avkopplande att vara där. Njut!

 2. grym bild, härligt med pool. Jag saknar mina pooler i Colombia men nu är jag hemma i Sverige så det är dags att komma in i vardagen igen.

 3. Kanonsnygg baddräkt på dig! 👌☀️ Har investerat i en ny för mig i år. Känner mig lite piffig i den faktiskt. 😉

 4. Annica skriver:

  Lite för damig för min smak men du passar i den

 5. xray skriver:

  Jo, baddräkten är snygg och exklusiv, tycker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..