ANNONS

Pooldag och tomtebloss

/

Åh, det är underbart att vara tillbaka. Det har nog inte hänt på väldigt länge att jag har varit på samma ställe i fem veckor. Nu har halva tiden gått och jag vill inte alls att det ska ta slut. Jag är så rivieran-kär! Lugn och ro men samtidigt finns det alltid något att göra, människor att träffa – om man vill. Jag har varit rätt osocial med vänner sedan jag kom hit men imorgon väntar Elton John Aids foundation-gala i Antibes. Det blir en kväll mixat med vänner, nya bekanta och så flyger Marisol in imorgon för att gå med mig. Marisol kommer ju vara generalsekreteraren för min stiftelse så det är klokt att ha henne med. Jag ser fram emot kvällen. Så mycket inspiration.

Copyright 2019. All rights reserved.

Idag har vi varit mycket vid poolen och på kvällen gick vi till vårt stammis-ställe som ligger på stranden här i Sainte-Maxime och åt middag. Lovisa fyllde år igår så vi bad restaurangen komma in med tomtebloss när vi åt efterrätt. Barnen tyckte att de var väldigt kul! Nu sover barnen, vi hörs imorgon. Kram!

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00