Från rådmansö till rivieran

Jag klev upp klockan åtta imorse och satte mig i bilen för att köra till Rådmansö för att hälsa på min bästis plus barn. Rasmus var iväg på jobb. Vi åt både frukost och lunch och hann uppdatera varandra om livet för det var tre veckor sedan Sheila och jag sågs. Underbart mysigt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mysigt att få lite svensk skärgård mitt i Frankrike-semestern. Efter lunch kramades vi hejdå och jag åkte hem, tog ett avstämningsmöte med Ida hemma (äntligen är poolen snart klar!) och sedan blev jag upphämtad av en i mitt säkerhetsteam och vi hämtade upp barnen och åkte till Arlanda.

Pannkakor och lax till middag….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Arlanda-bilen till flygplanet. Det är en sådan service vip:en har vilket gör allt väldigt smidigt. När SAS-planet är fullsatt, kör bilen oss direkt till planet och vi kan kliva på och man slipper vanlig säkerhetskontroll och gate. I mitt fall som reser halva året sparar jag mycket tid.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är vi framme i Nice! Mot huset!

  1. Ann skriver:

    Så mysigt med lite kompis-häng, du verkar ha en väldigt fin vän i Sheila. Härligt att både få lite svensk sommar och skärgården och franska Rivieran, underbart.

  2. Mia skriver:

    Har du inte privatchaufför?

  3. Bil skriver:

    Hur funkar det att åka 5 pers i en Mini? Fick ni plats?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..