24 timmar i Sthlm

Jag flög hem till Stockholm idag för att hämta upp barnen hemma hos Odd imorgon. Lovisa och jag flyger varannan vecka. Två veckor i Frankrike har verkligen gått fort! Och tre veckor till väntar. Jag vill verkligen inte att de ska ta slut. Är så hemmakär där redan. Hur som helst, Mikaela kom och gjorde ordning mig och sedan väntade middag med en annan Michaela. Vi sågs på Strandvägen 1. Det ösregnade massor och det var så himla mysigt att sitta där under markisen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fina underbara vän

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu ska ni få höra.

Jag beställde in råbiff! Jag har inte ätit kött på tre år nästan prick (fisk då) men så plötsligt kom suget på kött och råbiff. Jag tror mycket på att kroppen berättar vad den vill ha så därför beställde jag det. Det var väldigt gott. Jag har ingen aning om jag kommer börja äta kött nu och jag tänker att det får bli som det blir.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej huset! Imorgon ska jag köra till Sheilas landställe på morgonen för att hänga där över dagen och kramas med henne och hennes barn innan jag hämtar mina egna barn (klockan 16) och flyger tillbaka till Frankrike. Det kanske låter krångligt med alla turer men det är faktiskt supersmidigt. Pannkakor i VIP-en och sedan tre timmar ner till Nice. Där hämtar tjejerna oss. Precis som sist. Jag längtar redan tillbaka men jag är glad över att jag hann träffa mina bästa vänner i Sverige en kortis.

 1. För att jag börjat äta kött här i Portugal med början på planet ned den 6 juli, alltså kyckling.

 2. Jag är inte hundra procentig! Men jag tror att anhöriga/vårnadshavare måste vara med under flygningen!-så är det i alla fall på båtar!

  Det borde vara en självklarhet i alla lägen för
  Föräldrarna att garantera barnen säkerheten!

  1. Ida skriver:

   Antingen åker barn med en VUXEN eller ensamma men då betalar man en särskild biljett så att det finns personal som tar hand om barnet hela vägen. Separerade föräldrar skickar barn på detta sättet.

  1. Emilia skriver:

   Finns många barn som flyger själva 🙂 då vet flygbolaget om det och ser till att de kommer till rätt ställe.

  1. Emilia skriver:

   Blir flygningen säkrare för att vårdnadshavaren är med ombord menar du? Varför kan inte barnen flyga med en annan vuxen om det är någon man litar på och barnen känner sig trygg med? I Bellas fall är väl barnen minst lika mycket med barnflickan som sin mamma.

  1. L skriver:

   Man garanterar väl inte säkerheten på ett flyg, oavsett om man är förälder eller inte?

   1. B skriver:

    För flygbolagen så är säkerheten alltid prio ett! Skickar man sitt barn som ensamåkande mot en avgift så ansvarar flygbolaget för barnet ända tills mötande hämtar upp barnet vid ankomsten. Vem som möter bestäms vid avresan via ett formulär som fylls i med namn adress och telefonnummer.

  1. B skriver:

   Nej flygbolagen tillhandahåller att barn mot en avgift får åka obeledsagat dvs utan en vuxen. Barnet lämnas av på flygplatsen och hämtas upp vid ankomsten. Förstår inte att IL inte har använt sig av den tjänsten. Totalt onödigt att åka till Stockholm för att hämta barnen. Såvida det inte var problem med Odd som inte ville lämna av dem på Arlanda. Att hämta dem prick 1600 tycker jag låter märkligt….

 3. Linda skriver:

  Du kanske har järnbrist 🙂

 4. B skriver:

  Jag reagerar på att du inte träffar någon i din familj när du är i Stockholm mamma? Syskon? Hur är det med den kontakten?

  1. C skriver:

   +1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..