ANNONS
Integritet på Tailsweep

24 timmar i Sthlm

/

Jag flög hem till Stockholm idag för att hämta upp barnen hemma hos Odd imorgon. Lovisa och jag flyger varannan vecka. Två veckor i Frankrike har verkligen gått fort! Och tre veckor till väntar. Jag vill verkligen inte att de ska ta slut. Är så hemmakär där redan. Hur som helst, Mikaela kom och gjorde ordning mig och sedan väntade middag med en annan Michaela. Vi sågs på Strandvägen 1. Det ösregnade massor och det var så himla mysigt att sitta där under markisen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Fina underbara vän

Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu ska ni få höra.

Jag beställde in råbiff! Jag har inte ätit kött på tre år nästan prick (fisk då) men så plötsligt kom suget på kött och råbiff. Jag tror mycket på att kroppen berättar vad den vill ha så därför beställde jag det. Det var väldigt gott. Jag har ingen aning om jag kommer börja äta kött nu och jag tänker att det får bli som det blir.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hej huset! Imorgon ska jag köra till Sheilas landställe på morgonen för att hänga där över dagen och kramas med henne och hennes barn innan jag hämtar mina egna barn (klockan 16) och flyger tillbaka till Frankrike. Det kanske låter krångligt med alla turer men det är faktiskt supersmidigt. Pannkakor i VIP-en och sedan tre timmar ner till Nice. Där hämtar tjejerna oss. Precis som sist. Jag längtar redan tillbaka men jag är glad över att jag hann träffa mina bästa vänner i Sverige en kortis.

62
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00